CHP'li Baydar ve Piriştina'ya AK Parti Buca'dan sert yanıt

CHP'li Baydar ve Piriştina'ya AK Parti Buca'dan sert yanıt

"Halkımızın her seçimde verdiği tokat gibi cevaplara bağışıklık kazandılar"

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, Buca 80.Yıl Betontaş İlkokulu’nun kapatılması söylentisi ile ilgili olarak kamuoyuna duyuru yaptı. Basında ve kamuoyunda “öğrenci sayısının azlığı nedeniyle Buca 80. Yıl Betontaş İlkokulu’nun kapatıldığı" söylentisi hakkındaki iddialara belgeyle yanıt veren AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, bu iddiayı gündeme taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya sert yanıt verdi.

AK Partili Arslan yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Son günlerde basında ve kamuoyunda yer alan “öğrenci sayısının azlığı nedeniyle Buca 80. Yıl Betontaş İlkokulu’nun kapatıldığı söylentisi, TC. Buca Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ekteki 5138836 – 100 – E.10853233 numaralı yazısından anlaşılacağı gibi GERÇEK DIŞIDIR.

adsiz-013.png

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar’ın ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın aslı astarı olmayan, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ya da ilgili başka bir kurumun resmi bir açıklamasına ve belgesine dayanmayan, kimin ortaya attığı dahi belli olmayan bir yalan sanki gerçekmiş gibi önce kamuoyuna ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımaları, kendilerinin içine düştüğü acıklı durumun içler acısı bir örneğidir.

Bu tür trajikomik siyasi hareketlere karşı halkımızın her seçimde verdiği tokat gibi cevaplara bağışıklık kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının ve diğerlerinin anlaması gerektiği halde bir türlü anlayamadıkları gerçek, AK Parti’nin böyle ayak oyunlarıyla yıkılabilecek bir parti olmadığı ve asla da olmayacağıdır.

Değerli Buca Halkına ve kamuoyuna duyurulur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.