CHP'li Baytekin'den STK'lara ziyaret

CHP'li Baytekin'den STK'lara ziyaret

CHP Torbalı Belediye Başkan aday adayı Baytekin sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor

 

Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, Kars Ardahan Iğdır illeri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Oldukça samimi ve sıcak geçen ziyarette karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Aday adaylığı sürecini en iyi değerlendiren siyasiler arasında yer alan Baytekin, adaylığı kesinleşmemiş olmasına rağmen, sanki adaymış gibi çalışıyor, vatandaşla iç içe oluyor, talepleri dinliyor not alıyor… Önceki gün de ilçede bulunan derneği ziyaret eden CHP Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çok değerli dernek yönetimi ve üyelerinin göstermiş oldukları samimi ve sıcak misafirpeverlikleri ile bizlerle paylaştıkları kıymetli fikirleri için çok teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Torbalı’yı, Torbalı halkıyla birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

f-002.jpg

ZİYARETLERİ HIZ KESMİYOR

CHP Torbalı Belediye Başkan aday Adayı Yıldırım Baytekin dernek ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra ilçede birçok ziyaret gerçekleştiren Baytekin, dernek ziyaretlerinde de hız kesmedi. Torbalı’nın etkinlikleri ile sivil toplum yaşamına katkı koyan derneklerinden Kars Ardahan Iğdır illeri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret eden Baytekin, dernek başkanı ve üyeleri ile birlikte fikir alışverişinde bulundu.

TORBALI İLE İLGİLİ DÜŞÜNCE VE PROJELERİNİ PAYLAŞTI

Baytekin, yaklaşan seçimler öncesinde CHP aday adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı çalışmaları, derneklerin sıkıntıları, beklentilerini alarak Torbalı ile ilgili düşünce ve projelerini paylaştı. Ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten dernek yöneticileri Torbalı’nın her geçen gün büyüyen bir kent olduğunu ve bu büyümeyle birlikte sıkıntıların ve sorunların da büyüdüğünü ifade ettiler.

TORBALI’MIZI ORTAK AKILLA YÖNETMEMİZ GEREKİYOR

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın genç siyasetçiye daha pozitif baktığını belirten Baytekin, “Bu yola çıkarken hep şunu söyledik. Marka değeri yükselen bir Torbalı. Bu değeri yakalayabilmek içinde Torbalı’mızı ortak akılla yönetmemiz gerekiyor, Torbalı’nın sorunları hepimizin sorunudur. Çünkü hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. Sizlerin kirleri, düşünceleri, beklentileri ve sorunları bizler için çok önemli. Hep birlikte Torbalı’yı yönetecek ve kentimizin daha yaşanılabilir hal gelmesini sağlayacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.