CHP'li belediye başkanından Kılıçdaroğlu'na ölüm tehditi!

CHP'li belediye başkanından Kılıçdaroğlu'na ölüm tehditi!

Şok açıklama!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ın kendisine önce rüşvet teklif ettiğini bu teklifi kabul etmediğini ve bundan sonra başkanın korumaları tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi.

Aydın'ın, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) temizlenmesi ve örgüt elebaşı Fetullah Gülen ile yandaşlarının hesap vermesi' amacıyla Söke'den Didim'e yürüyüş başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu çaprıcı iddialarda bulundu.

asdfghjklmnbvcx.jpg

Beyaz Tv'de Latif Şimşek'in sunduğu Dinamit programına telefonla bağlanan Celal Kılıçdaroğlu Didim Belediye Başkanı Deniz Atabey'in kendisine önce rüşvet teklif ettiğini kabul etmeyince de ölümle tehdit edildiğini öne sürdü.

Celal Kılıçdaroğlu iddiasını şu sözlerle açıkladı:

FETÖ'CÜLER ABİMİ KANDIRMIŞLAR

Bu yürüyüşü FETÖ terör örgütü ve Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay bağlantısını protesto etmek için yapıyorum. Yürüyüşümüz Pazartesi günü belediye önünde sonlanacak. Benim abim dürüst insandır ama parti içindeki FETÖ'cüler abimi kandırmışlar ve bu kişileri belediye başkan adayı yapmışlardır.

FETÖ'YE PARA AKTARDI

Bu belediye başkanı halkın beledilerini soyup soğana çevirmiştir. Bunlardan bir tanesi de Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'dır. Atabey milyonlarca lirayı gayri resmi yollardan FETÖ'ye aktarmıştır.

ÖNCE PARA TEKLİF ETTİ, SONRA TEHDİT ETTİ

Deniz Atabey dün akşam beni aradı ve bana para teklif etti ama ben kabul etmedim. Ondan sonra başkanın korumaları beni ölümle tehdit ettiler. Buradan Atabay'a sesleniyorum 'Ben kefenimi giyip bu yola çıkmışım. Senden korkmuyorum. Yürüyüşüm devam edeceğim.'

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.