CHP'li Çelebi: "Aldatanlar ve aldananlar kaybetti"

CHP'li Çelebi: "Aldatanlar ve aldananlar kaybetti"

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi Ergenekon'dan beraat etti; mesaj verdi!

Selcan ÖZTÜRK - "Mustafa Kemal’in Askeri Ergenekon kumpasından 11 yıl sonra beraat etti. Tarihe ıslah olmayanlar kaldı." diyen CHP İzmir Milletvekili ve  Eski Teğmen olan Mehmet Ali Çelebi'den Ergenekon Sonucu geldi. 

2003 yılında Maltepe askeri Lisesi'nden 1.'lik ile mezun olan ve Kara Harp Okulu'nu 4.'lükle bitirip, 2007'de diplomasını Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mehmet Yaşar Büyükanıt'tan alan ve teğmen rütbesiyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katılan  CHP İmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, 18 Eylül  2008 yılında Ergenekon davasında "terör örgütü üyesi olmak" gözaltına alınmıştı.

Dün sonuçlanan Ergenekon davasında beraat eden sanıklar arasında yer alan Çelebi,eski bir Ergenekon davası videosunu  "Ergenekon kumpası çöktü. 2008’de birliğimden terörist diye aldılar. 41 ay yatırdılar.Hiç tahliye talep etmeden direndim. Bu yüce millet beni Meclis’e yolladı. O zor günlerde olduğu gibi bugün de Mustafa Kemal’e sonsuz selam olsun! 

Silivri Savunmalarından (100.duruşma)" sözleri ile birlikte alıntılayarak üzerine " Aldatanlar ve aldananlar kaybetti " yazarak sözlerine şu şekilde devam etti;

"Arkadaki Celal Ülgen hocamız,avukatım Yusuf Erikel tutuklandığında gönüllü avukatlığımı üstlendi. O herkesin babası oldu! Serkan Günel ve Hüseyin Ersöz ile beraber hukuk dediler, vicdan dediler. Emekleri ödenmez." 

"Ergenekon 12 sene sonra çöktü. Verdiğimiz kayıplar,devletimizin uğradığı tahribat,bugün masum olduğu halde içeride tutuklu olan ve mücadele edilmezse yıllarca cezaevinde kalacak insanların varlığı bizi sevinmekten alıkoyuyor.Masum ve mazlumlar için mücadelemiz devam edecek!"

5sd4gsd4sd6ert.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.