CHP'li Ekrem İmamoğlu, "23 Haziran’da hak yerini bulacak!"

CHP'li Ekrem İmamoğlu, "23 Haziran’da hak yerini bulacak!"

CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 'İstanbul'da Hayatı Kolaylaştıracak Çözümler Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. İmamoğlu "23 Haziran zarif bir yanıt olacak" dedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 'İstanbul'da Hayatı Kolaylaştıracak Çözümler Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.  İmamoğlu, "23 Haziran, milletin duruma el koyduğu bir tarih olacak. 23 Haziran, İstanbulluların yeni ve sahici bir siyaset istediğinin ilanı olacak. ‘Yoksulları “Daha ne istiyorsun’ diyerek aşağılayanlara, işsizleri elinin tersiyle itenlere, İstanbullular çok güzel, çok zarif, çok anlamlı bir uyarıda bulunacak." dedi.

“ONLARIN TEK DERDİ SUNİ GÜNDEM YARATARAK DÜZENLERİNİ DEVAM ETTİRMEK”

Siyasetin somut sorunlara somut çözümler bulma işi olduğunun unutulduğunu kaydeden İmamoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “İnsanları kimlikler, inançlar, kökenler üzerinden ayrıştırmaya, böylece iktidarını korumaya dayalı bir siyaset anlayışı yüzünden oldu bu. Ama görüyorsunuz, 31 Mart seçimleriyle birlikte çok önemli bir değişiklik yaşanıyor. Artık yoksulluğu, işsizliği, vatandaşın mutluluğunu, çocuklarımızın geleceğini konuşuyoruz. Hiç kimse bundan kaçamıyor. Bunları konuşmaktan korkanlar, bu konulardaki başarısızlıkları görünmesin isteyenlerdir. Onlar her seçimde, dikkati başka yöne çekmek için farklı gündemler yaratmak isterler. 31 Mart öncesinde ‘beka’ dediler mesela. ‘Seçimde işimize yarar, bize oy getirir’ diye ortaya attıkları bir konuydu, işlerine yaramadığı için unuttular.

Şimdi de yeni numaralar peşindeler. Onların tüm derdi, suni gündemler yaratarak düzenlerini devam ettirmek. Onların tüm çabası, israf düzenine İstanbul’un kaynaklarının akmaya devam etmesini sağlamak…

Oysa 23 Haziran, milletin duruma el koyduğu bir tarih olacak. 23 Haziran, İstanbulluların yeni ve sahici bir siyaset istediğinin ilanı olacak. ‘Yoksulları “Daha ne istiyorsun’ diyerek aşağılayanlara, işsizleri elinin tersiyle itenlere, İstanbullular çok güzel, çok zarif, çok anlamlı bir uyarıda bulunacak.

23 Haziran’dan sonra hiç kimse, vatandaşın dertlerini görmezden gelerek, kibirle siyaset yapamayacak. Burada huzurunuzda ilan ediyorum ki 23 Haziran’da hak yerini bulacak. 16 milyon İstanbullu için, İstanbul’un güzel yürekli, alnı açık, vicdanı temiz aileleri, güzel kalpli insanları için. Her şey çok güzel olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.