CHP'li Gençlerden Corona Farkındalık Etkinliği

CHP'li Gençlerden Corona Farkındalık Etkinliği

CHP Efeler Gençlik Kolları corona virüs salgınına farkındalık oluşturmak için yurttaşlara kolonya tutarak broşür dağıttı.  

Corona virüs salgını nedeniyle birçok ülke alarma geçti. Dünya çapında her geçen gün corona virüs salgınına karşı tedavi yönetimi bulunmasa da uzmanlar, hijyene dikkat çekiyor.  CHP’li gençler Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda açtıkları stantta corona virüs ve salgına farkındalık oluşturmak için yurttaşlara kolonya tutarak bilgilendirme broşürü dağıttı.Virüs salgınına dikkat çekmek için gerçekleştirilen etkinlik yurttaşların ilgisini çekti ve beğeniyle karşılandı.

CHP EFELER GENLİK KOLLARI BAŞKANI’DA STANTTAYDI

Arkadaşlarıyla birlikte kent meydanı’nda broşür dağıtıp yoldan geçen insanlarla diyolog kuran CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman Corona virüsünün Türkiye'de de görülmesine ilişkin, "Biz CHP’li gençler olarak elimizden geleni yapacağız. Yarın Adnan Menderes Üniversitesi’nde ve önümüzde ki günlerde şehrin farklı noktalarında  aynı çalışmaya devam edeceğiz. Bir taraftan da kulağımız Sağlık Bakanlığı'nda. Oradan gelecek bilgilerle üzerimize düşeni yapacağız. El birliği ile bu zorlu dönemi atlatacağımıza inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.