CHP'li Gruşçu, "Şehitlerimizin aileleri kutsal emanetlerimizdir"

CHP'li Gruşçu, "Şehitlerimizin aileleri kutsal emanetlerimizdir"

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne binaen CHP Konak İlçe Başkanlığı STK ve Meslek Odaları Komisyonu ile birlikte CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu; Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarete ev sahipliği yapan dernek başkanı Recep Doğru ve yönetim kurulu üyeleri, toplumsal konulara duyduğu hassasiyet, derneğe ve şehit ailelerine verdiği destek için İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya hizmet plaketi takdim etti. Hizmet plaketi karşısında büyük onur duyduğunu belirten Gruşçu, al bayrağımızı dalgalandırmak uğruna canlarını hiçe sayan şehitlerimizin kendisi için ne kadar önemli olduğunu belirtirken: ”Şehitlerimizin aileleri de bizim kutsal emanetlerimizdir.” dedi. Sözlerine “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınlarıyla birlikte özellikle yetimleri ve öksüzleri bize emanettir. İnşallah milletçe bu emanetlere sahip çıkacak, biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak şehitlerimizin ruhlarına asla sıkıntı çektirmeyecek, gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız.” ifadelerini ekledi.

Her fırsatta şehit ailelerine ziyarette bulunduklarına, onlarla bir araya geldiklerine dikkat çeken İlçe Başkanı vatan için evlatlarını kaybetmiş ailelerin acılarını paylaştığını dile getirdi.  Gruşçu: “Gerek ev ziyaretlerinde, gerek telefon görüşmelerimizde, gerekse bu tür etkinliklerde hep şehit yakınlarımızın metanetlerine şahit oluyoruz. Tüm şehit ailelerimize minnettarlığımızı ifade ediyorum. Rabbim şehit yakınlarımıza sabrı cemil ihsan eylesin.” dileklerinde bulundu.

dernek2.jpeg

Duygu dolu geçen ziyarete ilişkin Başkan Gruşçu: “Rabbim, devletimizin dirliği, vatanı, milleti ve al bayrağı için, hepsinden önemlisi canından aziz bildiği mukaddes değerleri için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizin şefaatini üzerimizden eksik etmesin. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bugüne kadar vatan için canını veren tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları cennet-i âlânın başköşesi olsun.” kelimeleriyle sözlerini tamamladı.
 
Ziyarette Başkan Gruşçu’ya, İlçe Başkan Yardımcısı İlknur Zaloğlu, STK ve Meslek Odaları Komisyon Başkanı Özgür Çağlar Akova, Komisyon Yürütme Kurulu Üyeleri Ahmet Yavuz ve Esin Yavalar Sever eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.