CHPli Gülçin Gökçe meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladı

CHPli Gülçin Gökçe meclis üyeliğine aday adaylığını açıkladı

CHP'li Gülçin Gökçe, Turgutlu Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Eğitim Koordinatörlüğü'nde görevli Gülçin Gökçe, Turgutlu Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

whatsapp-image-2024-01-28-at-11-42-24.jpeg

GÜLÇİN GÖKÇE KİMDİR?

1994 yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde doğan Gülçin Gökçe, yaşamını hala bu şehirde sürdürmekte. Gökçe, ilk ve ortaöğretimini Turgutlu‘da bulunan Kamil Semizler İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise öğrenimini Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi okul öncesi bölümünde bitirdi. Sonrasında açıköğretim Fakültesi’nden iki yıllık okul öncesi bölümünden mezun oldu.

Rahmetli dedesi Mehmet Gökçe’nin kendisine bıraktığı en güzel miras olduğunu ifade ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’nde, çocukluğundan bu yana aktif siyasetin içerisinde oldu. 2013 ve 2015 yılları arasında Turgutlu Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttü. 2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Ecevit parti okulunda eğitim alarak Manisa’nın en genç parti eğitmeni olarak görev yapmaya başladı. 2022 yılının kasım ayında Cumhuriyet Halk Partisi Manisa il eğitim koordinatörlüğü görevine getirildi ve bu görevi hala yürütmekte. Gökçe, organizasyon ve gıda alım satım işiyle uğraşmakta.

whatsapp-image-2024-01-28-at-11-42-24-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.