CHP'li Gürbilek'ten Başkan Çerçioğlu'na destek!

CHP'li Gürbilek'ten Başkan Çerçioğlu'na destek!

CHP'li Gürbilek Aydın AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş tarafından Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yapılan hareketi kınayan bir açıklama yaptı. 

CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek yaptığı açıklamada;

"Adnan Menderes Üniversitesi Akademik yılı açılış töreni öncesinde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın nezaketsizliğini şiddetle kınıyoruz. Yerel seçimlerdeki mağlubiyetini hazmedemeyen AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, yaptığı davranış ile mensubu olduğu siyasi partinin kadınlara olan düşüncesini ve tavrını açık beyan ortaya koymuştur. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na karşı yapılan bu hareket fiziki bir saldırıdır. Her ne koşulda olursa olsun AK Parti milletvekilinin bu davranışını, basit bir konumlanma hareketi olarak görmek mümkün değildir. Kaldı ki Aydın halkı 31 Mart Yerel Seçimlerinde Mustafa Savaş’a konumunu net olarak göstermiştir.

İki kez mağlup olduğu yerel seçim yarışlarını hazmedemeyen Mustafa Savaş, tüm görgü kurallarını, siyasi nezaketi, insanı saygıyı bir kenara bırakarak, sadece Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na değil, bir kadına, bir anneye omuz atamış dolayısı ile  fiziki şiddet uygulamıştır. Açık ve net olarak görünen bu hareketini bile “ Protokol heyetine arkadan yetişmek üzere hızlı adımlarla yürürken Büyükşehir Belediye Başkanımıza arkadan seslenerek yer vermesi hususunda ricada bulunduğum ” diye traji komik bir açıklama ile  örtbas etmek istemesi de suçluluk psikolojisinden başka bir şey değildir. Her yönü ile kabul edilemez ve açıklanamaz bu davranışı sonrasında AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’ın bahane üreteceğine hem Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan ve Aydın halkından özür dilemelidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.