CHP'li Gürbilek'ten o iddialara sert tepki!

CHP'li Gürbilek'ten o iddialara sert tepki!

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, bazı çevrelerce Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’le ilgili olarak algı operasyonu yürütüldüğü ile ilgili açıklamada bulundu

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“2009-2014 Yılları arasında Kuşadası Belediye eski başkanı M. Esat Altungün ve Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kireç, Yusuf Güneş, Ahmet Gökalp, Leziz Uyanık, Faruk Konuk, Tacettin Özden, Halit Şakar, Zekeriya Tünk, Yusuf Emik, Mehmet Bademci, Murat Saraç, Faik Alp, Erdoğan Elçi, Çetin Balatlıoğlu, Yaşar Kotan, Behçet Alp, Ömer Günel, Erdoğan Elçi, Abdullah Gür, Oğuz Başöz, Tacettin Özden, Naile Göçen Çukurova, Mustafa Ergun Sarıoğlu, Fahri Pancar, Hüseyin Güneş ve Adem Testici olarak görev yapılan döneme ilişkin olarak İçişleri Bakanlığınca verilen soruşturma iznine karşı yapılan itiraz, Danıştay tarafından reddedilmiştir. Bu soruşturma izni Ömer Günel’in belediye başkanlığı dönemine ilişkin değildir.

16-007.jpg

Soruşturma izni verilen konuların büyük çoğunluğu Kuşadası turizminin gelişmesi için İmar Kanununa uygun şekilde yapılan imar plan tadilatları ile ilgili olup, hiçbir şekilde kişi menfaati ya da kurum zararı söz konusu olmamış, Kuşadası turizminin gelişmesi için kamu adına olumlu oy kullanılmıştır.

Bugün bu imar plan tadilatları sonucunda inşa edilen turizm tesislerinde binlerce Kuşadalı çalışmaktadır. Kuşadası turizm tesisleri ile ön plana çıkması gereken bir kent olup, Ömer Günel Kuşadası’na değer katan her işe olumlu yaklaşmaya devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.