CHP'li Gürsel Erol, oturma eyleminden vazgeçti

CHP'li Gürsel Erol, oturma eyleminden vazgeçti

Genel merkez yönetiminin istifası talebiyle CHP önünde oturma eylemi başlatacağını duyuran Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, karar değiştirdi.

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP'de başlayan istifa tartışmaları devam ediyor. Bugün saat 11.00'de CHP Genel Merkezi önünde oturma eylemi başlatacağını ilan eden Elazığ Milletvekili Erol, vazgeçtiğini duyurdu.

Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, atadan, dededen bu yana CHP'li olduğunu, böyle yaşadığını, böyle de öleceğini söyledi.

24 Haziran seçim sonuçlarının hem kendisinde hem de tüm CHP seçmenlerinde umutsuzluğa ve hayal kırıklığına neden olduğunu aktaran Erol, "Bizim bilgimiz ve ilgimiz dışında, aynı amaç uğruna omuz omuza yürüyen partililerimizin karşı karşıya gelmemesi,kamuoyunda partimizin tartışılır hale getirilmemesi için eylem kararımızdan vazgeçiyoruz" dedi.

​Erol, CHP'nin bugün ihtiyaç duyduğu sağduyunun, koltuk siyaseti yerine iktidar olmaya yönelik dava adamlığı siyaseti olduğunu anlatarak, siyasi çalışmalarına ve Elazığ'da seçim sonuçlarına yönelik teşekkür gezilerine devam edeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.