CHP'li ilçe belediye başkanlarından toplantı mesajı

CHP'li ilçe belediye başkanlarından toplantı mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlere yönelik olarak belediye başkanları ile buluştuğu toplantıya katılan İzmir CHP ilçe belediye başkanları, toplantıya ilişkin paylaşımda bulundu.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimlere yönelik olarak belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. CHP Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, dört saat sürdü.

f1p4wglwaau12bd.jpg

Toplantıya katılan CHP'li İzmir ilçe belediye başkanları, sosyal medya hesaplarından toplantıya ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz yaptıkları paylaşımlarda; yerel seçimlere yönelik izlenecek yol haritasına ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğunu ifade etti.

Yapılan paylaşımlarda; Cumhuriyetimizin kurucusu CHP'mizin, kuruluş ilkelerinden ve Atatürkçü çizgisinden asla ödün vermeden; katılımcı demokrasi ve sosyal devlet ilkeleri ışığında; ülkemizi içinde bulunduğu sorunlardan çıkaracağına inandığımız politikaları konuştuk. 2024 yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlamanın yollarını değerlendirdik. Cumhuriyet kazanımları ışığında sosyal belediyecilik anlayışımızla kentlerimizin refahını yükseltecek projeler üretmeye, hizmetler sunmaya devam edeceğiz" denildi.

f1p-xkqxwaen9jk.jpg

f1qeq0pxsaapshx.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.