CHP'li Kayalar, "Menderesli esnafımızın ekmeğini büyüteceğiz"

CHP'li Kayalar, "Menderesli esnafımızın ekmeğini büyüteceğiz"

CHP'nin Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, hayata geçirecekleri projelerle sadece esnafın değil, pahalılıktan şikayetçi vatandaşın da yüzünü güldüreceklerini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, seçim çalışmaları kapsamında STK'ları ziyaret etti. Kayalar, ilçede bulunan her iş kolundan esnafın ekmeğini büyütmek için projeler geliştireceklerini açıkladı. Menderes Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Sarıkaya, dışarıdan gelen satıcıların, ilçe esnafının ekmeğiyle oynadığını, bunun önüne geçilmesi gerektiğini anlattı. Kayalar, haksızlığa izin vermeyeceklerini, festival havasında düzenleyecekleri alışveriş günlerinde tüketicilerle esnafı buluşturacaklarını, her zaman her zaman esnafın yanında duracaklarını ifade etti.

73d308ff-43b2-4c0a-b149-f67801a28906.jpg

480 üyemizle yanındayız

Menderes Şoförler Odası Başkanı Mehmet Gemici'yi de ziyaret eden Kayalar, hem destek istedi, hem de şoför esnafının sorunlarını dinledi. CHP yöneticilerinin, Mustafa Kayalar'ı tercih etmekle doğru karar verdiğini belirten Gemici, "Esnaf, esnafın hakkını korur. Menderesli esnafın hakkını da koruyacağından şüphemiz yok. 480 üyemizle yanındayız" mesajı verdi. Kayalar, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Vahdettin Akdeniz'i de ziyaret etti, destek istedi.

20f0aab1-f0c5-4424-9cff-8238ff7470ab.jpg

Cemevi sözü verdi

Menderes Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Kazım Aslanbey, CHP'li aday Mustafa Kayalar'ı derneğe fahri üye yaptıktan sonra rozetini taktı, "Yolunuz açık olsun. Bu rozet, nazarlığınız olsun" dedi. Kayalar'ı 60 kişilik grupla karşılayan Alevi Kültür Merkezi Başkanı Vedat Ad ise 17 yıldır seçimden seçime vaatlerde bulunulduğunu ancak hiçbirinin yerine getirilmediğini öne sürdü, cemevi talep etti. Kayalar, "Söz veriyorum, başkan oldduğumda ilk işim, Cem evi yapmak olacak" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.