CHP'li Kayalar'a destek: “CHP’ye hiç oy vermedim ama bu kez oyum senin”

CHP'li Kayalar'a destek: “CHP’ye hiç oy vermedim ama bu kez oyum senin”

CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, diğer partilerden seçmenlerin de tercihi oldu. Mevcut başkanı şikayet eden bir vatandaş, “2014 yılında yaptığımız hatayı tekrarlamayacağız” dedi.

Seçim kampanyasını tüm hızıyla sürdüren CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, Özdere’de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla kucaklaştı. Sevgi gösterisiyle karşılanan Kayalar, sadece CHP’li değil, bugüne dek diğer partilere oy vermiş çok sayıda seçmenin de ilgi odağı oldu. Şimdiye kadar sol partilere hiç oy vermediğini, 2014’te Menderes’te mevcut başkana oy attığını itiraf eden bir vatandaş, Kayalar’a, “Menderes Belediyesi’nden küçücük bir hizmet dahi alamadık. Özdere, sanki Menderes’in bir mahallesi değil. Pişman edildik. İlk defa oyumu CHP’ye, dolayısıyla sana vereceğim. Geçen seçimdeki hatamızı tekrarlamayacağız” dedi. 45 yıldır sağ partilere oy verdiğini açıklayan bir vatandaş da “Yerelde particilik yapmanın alemi yok. Mustafa Kayalar, Özdere’ye üçüncü kez geldi. Oyumuz, bize saygı duyan, hizmet getirmek için sabısızlanan Mustafa Kayalar’a vereceğiz” diye konuştu.

01f04dd7-6633-4425-b13a-62dcadf2cbac.jpg

Poliklinik sözü verdi

Sahil beldeleri Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür’ün nüfusunun yaz aylarında ikiye üçe katlandığını belirten Mustafa Kayalar, bu bölgenin turizmden hak ettiği payı alması için çalışacaklarını söyledi. 47 kilometrelik sahil bandının iyi tanıtılması ve düzenlenmesiyle, bölgenin pekala bir Alaçatı, Kuşadası olabileceğine işaret eden Kayalar, “Bu bölgede bir Turizm Meslek Yüksekokulu açılması için girişimlerde bulunacağız. Turistik tesislerin daha çok yabancı turist çekmesini sağlayacak adımlar atacağız, fuarlara katılacağız, festivaller düzenleyeceğiz. Yaz aylarında çekilmez olan Özdere trafiğine çekidüzen vereceğiz. Otopark sorununu acilen çözeceğiz. Özdere’nin yaz ve kış ihtiyacı olan sağlık ocağı sorununu da mutlaka halledeceğiz. 7 / 24 açık olacak, kapısında ambulansın beklediği bir polikliniği Özdere’ye kazandıracağız.”

8ccbeb31-e654-4fb1-9cb5-649c682805bd.jpg

Kamp merkezi olacak

Özdere ve Gümüldür’ün uzun yıllar futbol takımlarına kamp merkezi olarak hizmet verdiğini hatırlatan CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdi, o döneme göre daha çok otelimiz var. Futbol sahalarının sayısını artırarak, yine futbol takımlarını Özdere’ye, Gümüldür’e çekeceğiz. Tesislerimizi, yazları da kışları da takımların kamp yapacağı bir yer haline getireceğiz. Antalya bugün sportif kamplardan payını üst düzeyde alıyorsa, biz de hak ettiğimiz kadarını alacağız. Bu arada Özdereli annelere kreş müjdesi vermek istiyorum. Seçildiğim takdirde bu bölgeye üç kreş açacağız. Özdere’de kültür sanat faaliyetlerine ağırlık vereceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.