CHP'li Kayalar'a destek çığ gibi büyüyor

CHP'li Kayalar'a destek çığ gibi büyüyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mendereslilere emanet ettiği Başkan adayı Mustafa Kayalar, pazaryerinde esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü, destek sözü aldı

CHP'nin Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalı, seçim çalışmalarına pazaryeri ziyaretiyle devam etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen, onların dertlerini dinleyen Kayalar, alışverişe gelen vatandaşların da sevgi gösterileriyle karşılaştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Adayımız Mustafa Kayalar'ı Mendereslilere emanet ediyorum" sözünü hatırlatan ilçe halkı, "Emanetimize sahip çıkacağız. 31 Mart'ta, 5 yıldır çektiğimiz çileden kurtulacağız" ifadesini kullandı.

2-540.jpg

Karanfil dağıttı, dert dinledi

Eşi Aslı Kayalı ve CHP İlçe yöneticileriyle gittiği pazaryerinde vatandaşlara kırmızı karanfil takdim eden Mustafa Kayalar, gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirdi. Kayalar, bir vatandaşın, "Geçen seçimde oyumu CHP'ye vermedim, bin pişman oldum. Tekrar pişman olmamak için oyum senin olacak" sözleriyle duygulandı, "Mart'ın sonu Bahar olacak" yanıtını verdi. Bazı esnaflaar, pazaryeri girişindeki marketi Kayalar'a şikayet etti, "Bizim ekmeğimizle oynuyorlar. Sen de esnafsın; esnafın halinden esnaf anlar. Bizi bu marketten kurtarın" dedi.

3-373.jpg

Her kesimden destek sözü

Farklı siyasi görüşlere sahip vatandaşlardan da çok sayıda şikayet alan Mustafa Kayalar, şu açıklamayı yaptı: "2014 seçimlerinde elimizi sıkmayan vatandaşlarımız vardı. Fakat bugün, herkes bize elini uzatıyor, yüreğini açıyor. Bu değişmenin, gelişmenin sebebi ortada. Samimi bir şekilde pişmanlıklarını dile getiren vatandaşlarımız, sandıkta o pişmanlıklarından kurtulmayı planlıyor. İnanıyorum ki Menderesliler, 31 Mart'ta oylarıyla baharın müjdecisi olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.