CHP'li Kılıç’tan Yücel’e zehir zemberek açıklama
“İl Başkanı yeterince duyarlılık göstermedi”
CHP İzmir Milletvekilli Sevda Erdan Kılıç, dün yapılan PM toplantısında görevinden istifa etmesiyle ilgili CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in duyarlı davranmadığı belirterek, “İl başkanının, İzmir örgütü ile İzmir seçmeninin hassasiyetine karşı yeterince duyarlılık göstermemesinden kaynaklanmaktadır” dedi.
BASKIYA YENİK DÜŞÜRMEDEN…
Kılıç’ın yazılı yaptığı açıklama şu şekilde:
“İnandığım değerler adına, İzmir seçmenine ve İzmir örgütüne karşı duyduğum sorumluluk gereği Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyeliğinden istifa ediyorum.
Bu istifam kişi ya da ilçe odaklı olmayıp, Merkez Yürütme Kurulu Üyelerimizin 17 yıldır AKP iktidarına diz çökmeyen İzmir’e yaklaşımlarının yanı sıra İl başkanının, İzmir örgütü ile İzmir seçmeninin hassasiyetine karşı yeterince duyarlılık göstermemesinden kaynaklanmaktadır.
Bundan sonra da inancımı ve irademi hiç baskıya yenik düşürmeden bütün enerjimi partimin başarısı için harcayacağımı ifade ediyor, “Mart’ın sonu bahardır” diyorum.
Kamuoyuna saygılarımla.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.