CHP'li Köse kooperatif çalışmalarını inceledi

CHP'li Köse kooperatif çalışmalarını inceledi

İzmir’in Beydağ ve Menderes ilçelerinde kadın kooperatifi çalışmalarını inceleyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, “İnancım o dur ki, bir ülkeye güneşi doğurtacak olan kadınlardır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, İzmir’de üreten kadınlarla bir araya geldi. Beydağ ve Menderes ilçelerinde programı kapsamında çalışmalar yürüten Genel Başkan Danışmanı Köse; Beydağ Kadın Kooperatifi, Menderes ve Gümüldür Mandarin Kadın Kooperatiflerini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. Kooperatif yöneticileriyle karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümü üzerine sohbet etti. Köse, Beydağ’daki ziyaretleri sırasında CHP Beydağ İlçe Başkanı Şakir Başaran ve ilçe yönetimine de konuk oldu. 

ziyaret-4.jpg

“HEP BİR AĞIZDAN, ‘ÜRETEN YÖNETEN OLSUN’ DEDİK”

Kadın kooperatiflerinde gördüğü çalışmaların kendisine umut verdiğine değinen Köse, “İnancım o dur ki, bir ülkeye güneşi doğurtacak olan kadınlardır. Beydağ Kadın Kooperatifi, Menderes ve Gümüldür Mandarin Kadın Kooperatifleri ziyaretlerimde gördüklerim, bu düşünceye olan inancımı daha da arttırdı. Ziyaretlerim sırasında bana gösterdikleri samimi ve sıcak karşılamalar için herkese teşekkür ederim. Sorunları ve çözümleri birlikte değerlendirdik. Hep bir ağızdan, ‘Üreten yöneten olsun’ dedik. Üretenin yöneten olacağı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ziyaret-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.