CHP'li Milletvekili Kılıç’ın babası sonsuzluğa uğurlandı

CHP'li Milletvekili Kılıç’ın babası sonsuzluğa uğurlandı

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ın merhum babası Muharrem Erdan için Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi'nde, cenaze töreni düzenlendi.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’ın babası Muharrem Erdan, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi'nde düzenlenen törenle sonsuzluğa uğurlandı.

whatsapp-image-2023-07-22-at-10-21-27-1-1.jpeg

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitiren Muharrem Erdan için önce Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi'nde, cenaze töreni düzenlendi.

Törene, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, CHP Genel Başkan Yardımcıları Zeynel Emre, Devrim Barış Çelik ve Semra Dinçer, CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu, TBMM İdare Amiri Ensar Aytekin, CHP Milletvekilleri ve parti meclisi üyeleri Gamze Taşçıer, Ali Öztunç, Orhan Sarıbal, Umut Akdoğan ile CHP Milletvekilleri Okan Konuralp, Jale Nur Süllü, Hüseyin Yıldız, Ali Fazıl Kasap ve İbrahim Arslan katıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP YDK Üyesi Ebru Okay ile önceki dönem CHP Milletvekilleri Ali Haydar Hakverdi, Engin Özkoç ve Gaye Usluer, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, Erdan ailesinin yakınları ve sevenleri de cenaze törenine katılım sağlayan isimler arasında yer aldı.

Muharrem Erdan, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevinde düzenlenen törenin ardından Eskişehir Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, babası Muharrem Erdan'ın defninin ardından sosyal medyada, “Ciğerimiz sökülmüş gibi tarifsiz bir acıyla canımız, babamızı bugün son yolculuğuna uğurladık. Üzerimizdeki emeğini, bizi büyütmek için verdiğin mücadeleyi unutmayacağız. Bu acı günümüzde bizi yalnız bırakmayan, arayan, mesaj atan, sosyal medyadan kederimizi paylaşan tüm dostlara teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” mesajını paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.