CHP'li Özen: "Doktor AKP'li belediye başkanına yazık"

CHP'li Özen: "Doktor AKP'li belediye başkanına yazık"

CHP İzmir İl Eğitim eski Sekreteri Yücel Özen, Kınık’ta yer alan termik santrallin yoldan çıktığını belirterek, “Doktor AKP’li belediye başkanına yazık!” dedi.

CHP İzmir İl Eğitim eski Sekreteri Yücel Özen, Kınık’ta yer alan termik santralle sosyal medyadan tepki gösterdi. Özen, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in doktor olmasına rağmen, termik santralle sahip çıkmasını eleştirerek, “Kefenlerimiz, Amerikan bezinden olmasın yeter, O bari yerli ve milli olsun... Doktor AKP’li belediye başkanına yazık” mesaj paylaştı.

Özen’in paylaşımı şu şekilde:

Kınık ilçemizde, termik santral yola çıkmış. 1 termik santral,1 milyon kömür sobası  aynı anda yanması demektir. 1 termik santral, yüzlerce km atmosfer alanına küllerin savrulması, partiküllerin solunması yani kanser demektir. 1 termik santral, küllerin karıştığı sular ile tarımı imha etmek demektir, 1 termik santral. Bu suları içen hayvancılığın hastalanması, demektir, 1 termik santral. Sebze ve meyvenin, yani tarımın ölümü demektir.  İZKA İzmir Kalkınma Ajansı ve Büyükşehir Belediyesi çalışmalarında bile... Kınık ilçemizde ağırlıklı ziraat ve hayvancılık yapıldığı ve hayvancılık geliştirilmeli projeksiyonu önerilir iken…

Hele hele bir doktor belediye başkanı tarafından yönetilen Kınık ilçemize, hoş geldin termik santral deniliyor... Büyükoba, Kalemköy, Arpadere köyünün tam göbeğine... Ama yerli ve milli olacakmış, Kınık ilçemizde çıkarılacak kömür kullanılacakmış. Kefenlerimiz, Amerikan bezinden olmasın yeter. O bari yerli ve milli olsun... Doktor AKP’li belediye başkanına  yazık!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.