CHP'li Özkan'dan sert sözler: "Bakan Pakdemirli'yi lanetliyorum!"

CHP'li Özkan'dan sert sözler: "Bakan Pakdemirli'yi lanetliyorum!"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'dan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye çok sert mesaj

Ali İhsan ÇİFTÇİ - Cumhuriyet Halk Partisi Genelş Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medyada videolu olarak yayımladığı bir açıklamasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye çok sert sözlerle yüklendi.

CHP'li Özkan, “O ormanları yakan PKK terör örgütünü lanetliyorum. Lanetliyoruz. Ama İzmir orman yangınını politik düşünceler nedeniyle söndürmeyen, bu kadar canlıyı, ağacı ve bizleri perişan eden Orman Bakanı Pakdemirli’yi de lanetliyorum. O koltukta bir dakika bile durma! istifa et!” dedi.

Programlar için İzmir’de bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bergama’da yaptığı açıklamada, “Ben İzmirli siyasetçilere soruyorum. İzmir'deki yangını PKK üstlendi. Neden biriniz çıkıp da PKK'yı lanetleyen bir açıklamada bulunmadınız” diye konuşmuştu. 

Bakan Pakdemirli'nin bu açıklamasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise sert sözlerle yanıt verdi. CHP'li Özkan açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Orman Bakanı Pakdemirli derhal istifa etmelidir. İzmir orman yangının bu kadar büyümesine, neredeyse Karşıyaka ilçesi kadar büyüklükte bir alanın kaybetmemizin nedeni Bakan'ın tutumudur. Bakan Türk Hava Kurumu ve uçakları Cumhuriyet Halk Partili olmakla suçlamış ve yangını söndürmeye uçakları çağırmamıştır. Buradan ilan ediyorum. Daha önce de söyledim, tekrarlıyorum. O ormanları yakan PKK terör örgütünü lanetliyorum. Lanetliyoruz. Ama İzmir orman yangınını politik düşünceler nedeniyle söndürmeyen, bu kadar canlıyı, ağacı ve bizleri perişan eden Orman Bakanı Pakdemirli’yi de lanetliyorum. Bakan Pakdemirli ormanları yaşatmak için can siperhane çalışan orman bölge şeflerini, bölge müdürlerini örnek al. Utan, o koltukta bir dakika bile durma, istifa et!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.