CHP'li Polat'tan muhtarlara ziyaret

CHP'li Polat'tan muhtarlara ziyaret

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat, Sahaya indi. İlk işi Bayraklı’da bulunan Muhtarları ve STK’ları ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Gerçekleşen bu buluşmalarda ilçenin sorunlarını beraber çözeceklerinin sözünü verdi.

Tek başına karar alma felsefesinde olmadıklarının altını çizen CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat, Bayraklı’ya Aday olup seçilirsem tüm mahalle muhtarları ve tüm STK’larla birlikte yöneteceğim. İlçe için alınması gereken kararlara tek başıma karar verip ben yaptım oldu mantığına yer vermediklerini vurgulayan Polat, İlçemizde büyük başarılara imza atmak için Muhtarlarımızla ve tüm Sivil Toplum Örgütleriyle birlikte ortak çalışmalar yapılarak ilçe için alınması gereken kararları birlikte vereceklerini, Muhtarların ilçe mahallelerindeki vatandaşın sorunlarını daha yakından gördüğünü ve takip ettiğini, dolayısıyla belediyecilik açısından bu anlamda çok faydalar sağlayacağını söyledi. 
 
İlçenin genel sorunlarıyla ilgili olarak fikir alışverişinin yapıldığı görüşmelerde Mahalle Muhtarları kendilerini ziyaret eden CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat'a teşekkür ederek bu süreçte ona başarılar dilediler.
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.