CHP'li Sengel'den İsabey Mahallesi'ne müjdeler

CHP'li Sengel'den İsabey Mahallesi'ne müjdeler

“Kimse sizi yerinizden etmeyecek”

CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, merkez mahallerindeki seçim çalışmalarına İsabey Mahallesi’nde devam etti. CHP Selçuk İlçe örgütü ve belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği ziyarette CHP heyetini mahalleli şarkılar ve oyunlarla karşıladı. Roman havası eşliğinde mahallelinin oyunlarıyla şenlenen ziyarette mahalle halkı, CHP adayından sosyal konutlarla ilgili bilgi istedi.

fcs-isabey-konut-28.3-(4).jpeg

SOSYAL KONUTLAR CHP İKTİDARDAYKEN YAPILDI!

Sosyal konutlarda yaşayan vatandaşların ‘diğer partilerin adayları tarafından CHP gelirse sosyal konutlardan çıkarılacaksınız’ iddialarını iletmesi üzerine seçim arabasından mikrofonla halka bilgi veren CHP Adayı Sengel, sosyal konutların yaklaşık 15 yıl önce CHP belediyesi tarafından yapıldığını hatırlattı.

fcs-isabey-konut-28.3-(3).jpeg

Sosyal konutlara girerek evlerin sorunlarını da gören Sengel, “Kimseyi evlerden çıkarmayacağız. Evleri gezdim dolaştım.  Tadilat ve tamirata ihtiyaçları var.  Ayrıca gerekirse yeni sosyal konutlar da yapılacak. 1 Nisan’dan itibaren ilk işlerimizden biri sosyal konutların iyileştirme çalışmaları olacak. Kimse sizi yerinizden etmeyecek, iftiralara kulak asmayın" dedi.  Ayrıca konutların etrafında çevre düzenlemesi de yapacaklarını belirten Sengel, mahalleye bir çocuk parkı yapacaklarını da dile getirdi. Kendisini dinleyen çocuklar bu haberi sevinçle karşıladı.

fcs-isabey-konut-28.3-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.