CHP'li Torun'dan 30 Ağustos açıklaması

CHP'li Torun'dan 30 Ağustos açıklaması

"30 Ağustos hepimizin bayramıdır"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “Bu zafer Cumhuriyete ve demokrasiye açılan kapıdır.  Büyük Önder Mustafa Kemal’in ‘Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir’ sözlerini bugün bir kez daha hatırlıyoruz.

Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, laik ve sosyal hukuk devletimizi sürekli daha da geliştirerek yaşatacağız.  Ülkemizin demokrasi içinde gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte daha çok çalışacağız. 

Atatürk’ün bize şu sözlerle bıraktığı ‘Yurdumuzu, dünyanın en mamur ve en medeni memleketleri seviyesine çıkaracağız. Milletimizi, en geniş, refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız’ vasiyetini mutlaka yerine getireceğiz” diye konuştu. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, yayımladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi:   

“Özgürlük, demokrasi ve bağımsızlığa olan bağlılığımız bugün de 30 Ağustos 1922 günündeki kadar canlıdır. Ülkemizin tüm yurttaşlarının bu duygu ve düşüncede olduğuna inanıyorum.

Tüm yurttaşlarımızın bayramını kutluyorum. Başta 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan ve büyük dehasıyla ülkemizin geleceğine ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımız ile tüm terör şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.