CHP'li Uslu ekonomik sorunlara dikkat çekti!

CHP'li Uslu ekonomik sorunlara dikkat çekti!

Göreve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Konak Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği “Ekonominin Sonuçları: İntihar başlıklı basın açıklaması büyük ilgi gördü.

Bu sabah saatlerinde Kemeraltı çarşısı girişinde, yaşanan ekonomik sıkıntılar dolayısıyla intihar eden vatandaşların konu edildiği basın açıklamasına yoğun bir kalabalık ilgi gösterdi. Göreve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Konak Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen basın açıklamasına farklı kurum ve kuruluşlardan önemli isimler katılım sağladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi İl Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Seyrek, Emekli-Sen Konak Şube Başkanı Ayşe Ekşioğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri bu anlamlı açıklamaya katılanlar arasında yer aldılar. 

Geçim sıkıntıları dolayısıyla intihar eden vatandaşların isimlerinin yazılı olduğu pankartlar Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Örgütü Üyeleri tarafından tutuldu. Cumhuriyet Halk Partisi Konak Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu yaptığı basın açıklamasında, ülkede ki ekonomik problemlere dikkat çekerek hayatını kaybeden vatandaşların intihar etme nedenlerini teker teker açıkladı. Basın açıklaması toplu fotoğraf çekimlerinden sonra sona erdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.