CHP'li Uygur son mitingini bu akşam yapacak!

CHP'li Uygur son mitingini bu akşam yapacak!

Millet İttifakı’nın Torbalı Belediye Başkan Adayı İsmail Uygur bu akşam son mitingini düzenliyor. Söylemleri ve coşkusuyla dikkat çeken başarılı siyasetçi Barış Yapı’da binlere seslenecek.

Millet İttifakı’nın Torbalı Belediye Başkan Adayı İsmail Uygur bu akşam son mitingini düzenliyor. Dün Ayrancılar’da binlerce kişinin katıldığı dev mitinge imza atan Uygur, projelerini ve müjdelerini sıralamış, satılan araziler, çekilen krediler ve alınan borçlarla ilgili bir kez daha hesap sormuştu. Söylemleri ve coşkusuyla dikkat çeken başarılı siyasetçi bu akşam seçim öncesi son mitingini Barış Yapı’da düzenliyor. Geniş alanı nedeniyle tercih edilen noktaya binlerce kişinin katılması bekleniyor.

GÜNAYDIN’DAN DAVET

Dev mitinge partili partisiz tüm vatandaşları davet eden ve dün Ayrancılar’da yaptığı konuşmasında, “Torbalı’nın 92 yıllık birikimini bir yıl içerisinde heba eden, size hak ettiğiniz hizmeti veremeyen yönetim anlayışına pazar günü sandıkta hesap soracağız. Siyaset yaşadığın topluma hizmet etme aşkıdır, siyasi partiler ise buna araç. Bizim tek bir sevdamız var o da Torbalı” diyen CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın akşamki mitinge tüm Torbalı’yı davet etti. Öte yandan Uygur’un bu akşam çok önemli mesajlar vereceği ifade edildi. Öte yandan mitingin saat 19.30’da başlayacağı ve seçim bürosunda değil miting alanında buluşulacağı idade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.