CHP'li Vatansever:"Güzelbahçe’yi projelerimizle istiyoruz"

CHP'li Vatansever:"Güzelbahçe’yi projelerimizle istiyoruz"

Medya Ege TV’de, Gazeteci Yazar Ali Eyce tarafından hazırlanan ve sunulan ‘Siyasetin Gündemi’ programının konuğu CHP Güzelbahçe Belediye Başkan aday adayı, Makine Mühendisi, İşadamı Hüseyin Vatansever oldu.

Vatansever, siyasetin içinde sadece CHP üyesi olarak var iken, aday adayı olarak ortaya çıkmasının nedenini, “Güzelbahçe için yapılmasını gerekenleri düşündüm, projelendirdim. Güzelbahçe’nin gelişmesi, doğal yapısını koruyarak büyümesi ve elde edilemeyen ekonomik gücünü kazanması için belediye başkanlığına aday adaylığımı açıkladım. Siyasetin kötü çatışmasından uzak, bütün Güzelbahçe’nin menfaatini düşünerek ortaya koymak istiyorum. Partimizi, bu görevi bizi uygun görür de aday ilan ederse, bunun farkını sadece Güzelbahçe’de yaşayanlar değil, Güzelbahçe’ye öyle ya da böyle bir sebepten dolayı gelen herkes görecektir” dedi.

img_2035.jpg

Güzelbahçe’nin adı gibi güzel bahçeleriyle yaşayan bir ilçe olması gerektiğini altını çizen CHP Güzelbahçe Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Vatansever, “Güzelbahçe’de, güzel bahçe festivali düzenlemeyiz. Güzelbahçe’nin gelişmesini ve büyümesini, onun güzel bahçelerini, doğal yapısını bozmadan projelendirerek yapacağız. Biz basit belediyecilik anlayışıyla, sadece kaldırım, yok, çöp gibi şeylerle çalışan belediye düşünmüyoruz. Büyük projelerle geliyoruz. Belediyenin şu an ki ekonomik gücünün yüzde 70’i çalışanlara gidiyor. Dolasıyla belediye de bu projeleri yapacak yeterli kaynak yok. Ama tıpkı Eskişehir’de olduğu gibi, biz de projelerimize yurt içi ve yurt dışı kaynaklar bulabiliriz. İyi projeler için gerçek ve tüzel kişiler yatırım yapmayı her zaman tercih eder. Bu okun işadamı olarak benim en iyi bildiğim konu” dedi.

Güzelbahçe’de bir enerji kooperatifi kurmayı düşündüğünü belirten CHP Güzelbahçe Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Vatansever, “Çöplerin ayrıştırılarak toplanmasıyla elde edilecek kazanımları vatandaşlarla bu enerji kooperatifleri aracılığıyla paylaşacağız. İnsanların evsel atıklarını, ayrıştırarak ondan büyük bir enerji ve ekonomik güç elde edebiliriz. Elde edeceğimiz ekonomik güçle, başka projeleri geliştirerek Güzelbahçe yaşayan insanların çocuklarının istihdamı için olanaklar sağlamak istiyoruz. Özellikle Güzelbahçeli gençlerin istihdamı konusunda işadamı olarak zaten gerekli çalışmaları yapıyorum. Bunu belediye başkanı olarak daha da büyüterek yapmayı düşünüyorum” dedi.

img_2034.jpg

Güzelbahçe’nin eğitim seviyesinin çok yüksek olduğunu söyleyen CHP aday adayı Hüseyin Vatansever, “Eğitim seviyesi yüksek olan bir ilçede, ne yapacağınızı düşünmeniz gerek olmuyor. Her evden, her kişiden bir yararlı proje doğal olarak ortaya çıkıyor. Bizim tek yapmamız gereken, belediye başkanı olarak koltukta oturmamak. Güzelbahçe’nin bu eğitim zenginliğinden faydalanarak, onlarla iletişim halinde olarak ve onlarla birlikte hareket ederek çok şeyler kazandırırız. Güzelbahçe’de bu eğitim seviyesine rağmen, hala bir sinemasının, bir tiyatrosunun, tam anlamıyla kullanılan bir kültür merkezinin olmaması bile başlı başına bir sorun. Biz eğitim seviyesi yüksek ilçemizin, eğitim seviyesine uygun kültürel gelişleri de gerçekleştireceğiz” dedi.

Güzelbahçe’de Agro-Turizm projelerini olduğunu belirten Vatansever, “Güzelbahçe’nin köylerine doğru büyük bir doğa harikası yerler var. Buralara bağlı olarak Agro-Turizm hayata geçireceğiz. Güzelbahçe’ye, insanları bu doğal yapımızla daha çok çekeceğiz ve turizmin Güzelbahçe’ye ekonomik katkısının arttıracak.” Dedi. CHP Güzelbahçe Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Vatansever, “Söz önce partimizin genel merkezinin, sonra ise Güzelbahçelilerin, bizi bu göre layık görürlerse, farkımızı Güzelbahçe’de göstermeye projelerimizle hazırız” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.