CHP’li vekiller, Göksel Sepet’in baba ocağını ziyaret etti

CHP’li vekiller, Göksel Sepet’in baba ocağını ziyaret etti

Barakada yaşıyordu, askerde yaşamını yitirdi, şehitlik belgesi bekliyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Özcan Purçu, Eskişehir Hava Kuvvetleri’nde vatani görevini yaparken henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamını yitiren Göksel Sepet’in İstanbul’daki baba ocağını ziyaret etti.

Roman kökenli olan Göksel Sepet’in İstanbul, Çekmeköy Nişantepe Mahallesi’nde yaşan babası, annesi ve eşini ziyaret eden İzmir Milletvekilleri, aileye taziyelerini ilettiler.

Göksel Sepet’in vefatının ardından iki çocuğuyla birlikte yalnız kalan ve barakada yaşam mücadelesi veren Kader Sepet, eşinin ölüm nedeninin bir an önce açıklanmasını ve şehitlik belgesinin verilmesini beklediklerini söyledi.

ziyaret_1.jpg

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Ziyaret esnasında vefat eden askerin komutanlarıyla da görüşen CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Pazar günü bayrağa sarılı tabutla cenaze töreni düzenlenen ve toprağa verilen Göksel Sepet’in ölüm nedeninin araştırıldığını ve otopsi sonucuna göre şehitlik belgesi verileceğini söyledi.

asker-goksel-sepetin-esi-kader-sepet.jpg

Sepet ailesine başsağlığı dileklerini ileten CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de, konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi. Sertel, iki çocuğuyla birlikte Barakada yaşayan Kader Sepet’in devletten yardım beklediğini de sözlerine ekledi.

CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Özcan Purçu’nun Sepet ailesine gerçekleştirdiği ziyarette CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum