CHP'li vekiller Güzelbahçe'de bayramlaştı

CHP'li vekiller Güzelbahçe'de bayramlaştı

CHP İzmir milletvekilleri Musa Çam, Özcan Purçu, Atilla Sertel ve Tecettin Bayır ile CHP il ve ilçe yöneticileri, Güzelbahçe Belediye Başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

 

CHP Güzelbahçe İlçe örgütü bayramlaşma yaptı. İlçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya CHP İzmir milletvekilleri Musa Çam, Özcan Purçu, Atilla Sertel ve Tecettin Bayır ile CHP il ve ilçe yöneticileri, Güzelbahçe Belediye Başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma öncesinde vekiller ve başkanlar birer konuşma yaptı. Türkiye cumhuriyetinin tehdit altında olduğunu savunan CHP Milletvekili Musa Çam ise “2023 de rejim değişikliği yapmak isteyen bir iktidar ve onunla aynı yumurta ikizi olan zihniyetin 15 temmuzda yaptığı darbe girişimi ile Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş savaşında gerçekleştirdiği mücadeleyi aynı kefeye koymak ve birbiriyle eş tutmak çok yanlıştır. 9 Eylül’de vilayet binasına Atatürk’ün yanı sıra cumhurbaşkanı ve başbakanın fotoğraflarını asıp törenleri AKP’lileştirmek çok yanlış” diye konuştu.

Sertel:Ne aldattık, ne aldandık

CHP Milletvekili Atilla Sertel, ülkenin olağanüstü günlerden geçtiğini belirterek, “Biz ne aldatan, ne de aldanan olmadık. CHP, bu ülkenin umudu haline geldi. Biz bu iktidarı çok uyardık, ama bildiklerini okudular, şimdi aldatıldık diyorlar. İlk seçimde CHP’yi iktidar yapacağız ve ben de bakan olacağım” dedi.

Purçu:Avrupa’da olsa 5 dakika durmazlar

CHP Milletvekili Özcan Purçu, “Bir iktidar ancak bu kadar ülkeyi felakete sürükleyebilir. 15 yıllık AKP iktidarı emperyalistlerle paralel yürüdü. İktidarın zafiyetleri saymakla bitmiyor. Bu iktidarın yaptığı Avrupa’da bir ülkede olsa beş dakika dayanmaz” dedi.

CHP İzmir milletvekili Tacettin Bayır da 15 Temmuz’un bir senaryo olduğunu öne sürdü ve ve asıl darbe şimdi yapılıyor. Binlerce insan mağdur ediliyor. Tamam suçlular cezasını çeksin, ama çocuklarının, eşlerinin, tekerlekli sandalyedeki annesinin ne suçu var?” diye konuştu.

İnce:Barış ancak CHP ile gelir

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de buruk bir bayram yaşadıklarını belirterek “Bu ülkenin barışa ve huzura ihtiyacı var. Bunu da ancak 93 yıllık ulu çınar CHP iktidara gelince sağlanır. İlk seçimlerde partimizin iktidara gelmesini için hepimiz el birliğiyle çalışmalıyız” dedi.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “İçimiz kan ağlıyor. Şehitlerimiz var yine. Barış içinde , şehitlerimizin olmadığı bayramlar yaşamak istiyoruz. Bu da ancak CHP iktidarında mümkün olacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.