CHP'li Yücel şehit dedesinin fotoğrafını paylaştı, 15 Temmuz mesajı verdi

CHP'li Yücel şehit dedesinin fotoğrafını paylaştı, 15 Temmuz mesajı verdi

"Trablusgarb savaşı, 1. Dünya savaşı ve Kurtuluş savaşına katılan ve şehit düşen bir dedenin torunu olarak 15 Temmuz darbe girişimini bu millete yaşatanları asla affetmeyeceğim. "

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Trablusgarb savaşı, 1. Dünya savaşı ve Kurtuluş savaşına katılan ve şehit düşen dedesinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak 15 Temmuz mesajı verdi. Sosyal medyadan açıklamada yapan CHP'li Yücel, şu sözlere yer verdi:

"15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Demokrasimize, anayasal düzenimize ve Cumhuriyetimize yönelen bu hain saldırıyı milletimizin azim ve kararlığıyla defettik. Askeri yada sivil her türlü darbeye karşı demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti şeyhlerin, dervişlerin, müritlerin ve meczupların memleketi olmayacaktır. Darbe girişiminde bulunanlar kadar 15 Temmuz'a göz yumanlar ve zemin hazırlayanlar da suçludur. Türk milleti bu ihaneti ve bu ihanete fırsat verenleri asla unutmayacak! Balkan savaşı, Trablusgarb savaşı, 1. Dünya savaşı ve Kurtuluş savaşına katılan ve şehit düşen bir dedenin torunu olarak 15 Temmuz darbe girişimini bu millete yaşatanları asla affetmeyeceğim. (Fotoğrafta ortadaki kişi 7. Kolordu, 2. Fırka, 18. Alay, 3. Tabur Kumandanı iken şehit düşen büyük dedem Piyade Binbaşı Mehmet Zeki Bey'dir.)"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.