CHP’li Yücel’den AK Parti'ye tepki! "Kirlisiniz ve gideceksiniz!”

CHP’li Yücel’den AK Parti'ye tepki! "Kirlisiniz ve gideceksiniz!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kürşat Ayvatoğlu üzerinden AK Parti’ye tepki gösterdi. 

AK Parti Genel Merkezi’nde büro çalışanı olduğu kaydedilen ve arabasında uyuşturucu kullandığı iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu üzerinden başlayan tartışma devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, konuyla ilgili açıklamalarda yaparak, AK Parti’ye sert eleştirilerde bulundu. 

CHP’li Yücel’in açıklaması şu şekilde:

“Zengin dilimiz Türkçe'de bile arsızlığın, yüzsüzlüğün, pişkinliğin bu kadarını tanımlayacak söz bulmak zor. Milletin parasıyla maaşını ödediğiniz danışman son model arabasında uyuşturucu partisi yapıyor. Temin etmekten de gözaltına alınıyor. #pudraşekeri

Sözde - Dindar (!) ve kindar bir gençlik istediğinizi biliyorduk ama kafalarını uyuşturmak için bazılarının pudra şekeriyle beslediğini yeni öğrendik. Utancınızdan yüzünüz kızaracağına, her zamanki yüzsüzlüğünüzle yine CHP’ye saldırıyorsunuz. Gereğini, yakalanıp afişe olunca değil uyuşturucu partileri düzenlerken yapacaktınız.

kursat_16_9_1616876604-880x495-001.jpg

İşte sizin siyaset anlayışınızın tam tarifi bu; yasal olmayan yollardan hızla zenginleş, inançlı görün, takiye yap, her türlü sapkınlığa müsait ol ve bunları yaparken hiç yüzün kızarmasın. Hiçbir gencimizin uyuşturucu batağına düşmemesi için biz, terör örgütlerine de, çetelere de, mafyaya da savaş açmış bir partiyiz. Elbette sizin gibi mafya liderleriyle, ihale çeteleriyle koyun koyuna olan, işine gelince hain terör örgütleriyle kol kola yürüyen bir zihniyetten bunu anlamasını beklemiyoruz. Yaptığınız yaygara her zamanki gibi suçlu psikolojisinden kaynaklanıyor. Ne kadar yaygara yaparsanız yapın kirlisiniz ve gideceksiniz!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.