CHP'nin adayları açıklaması bekleniyor

CHP'nin adayları açıklaması bekleniyor

Aday belirleme gündemiyle toplanacak olan CHP Parti Meclisi yarın saat 18.00’de bir araya gelecek. Toplantıda Muğla ve Antalya adaylarının kesinleşeceği belirtiliyor.

CHP, 26 Ocak Cuma günü yani yarın gerçekleştirilecek Parti Meclisi Toplantısı ile aday belirleme mesaisini sürdürecek. Bu kapsamda saat 13.00’te Merkez Yönetim Kurulu (MYK), saat 18.00’de ise Parti Meclisi (PM) toplanacak.

Yarınki PM toplantısı, aday belirleme gündemiyle yapılacak toplantıların en kapsamlısı olacak. Sabah saatlerine kadar sürmesi beklenen toplantıda Antalya ve Muğla adayları tartışılacak.

BirGün'de yer alan habere göre CHP’nin İzmir adayı ise bir sonraki Parti Meclisi toplantısında kesinleştirilecek.

82564.jpg

ANTALYA'DA İKİ İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Parti kaynaklarına göre, CHP’nin Antalya’da Muhittin Böcek ile devam etmesi planlansa da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ismi de değerlendirilecek. Bu kapsamda örgüt yoklamaları, saha çalışmaları ve anket sonuçları ile doldurulan havuz Parti Meclisi’nin gündeminde olacak.

Antalya için son karar, kapsamlı bir değerlendirmenin ardından verilecek.

Muğla’da da düğüm 26 Ocak’ta çözülecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi mevcut belediye başkanı Osman Gürün’ün yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından merakla beklenen yeni aday, PM’nin ardından netleştirilecek.

CHP kurmayları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay ile Cumhur Uzun ve 27’inci Dönem Muğla Milletvekili Süleyman Girgin isimlerinden birini Muğla adayı olarak açıklayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.