CHP'nin eski vekili Baydar'dan Kuşadası Belediyesi'ne ziyaret

CHP'nin eski vekili Baydar'dan Kuşadası Belediyesi'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın eski Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Kuşadası Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ömer Günel ile bir araya geldi.

CHP Aydın eski Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar'ın Aydın'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin son durağı Kuşadası Belediyesi oldu. Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmaya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ve Oğuzhan Turan, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve çok sayıda partili katıldı. CHP Aydın eski Milletvekili Baydar, Belediye Başkanı Ömer Günel’e Kuşadası’nda yaşama geçirdiği projeler için teşekkür etti.

img-20210327-wa0015.jpg

"VİZYON SAHİBİ BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖREVDE"

Kuşadası Belediyesi'nin Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum ve iş birliği içerisinde çalışmasının kente her alanda hizmet olarak geri döndüğünü kaydeden Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, "Kuşadası'nda vizyon sahibi bir belediye başkanımız görevde. Kuşadası'na her geldiğimde kendimi çok mutlu hissediyorum. Çünkü burada belediyemiz halkına var gücüyle hizmet ediyor" dedi.

"BİZE GÜÇ KATIYOR"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise "Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar'ın ziyareti bize onur verdi. Deneyim sahibi bir siyasetçi olarak fikir ve tecrübelerini bizimle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaret ve istişareler bize büyük keyif veriyor. Aynı zamanda yol gösterici olup gücümüze güç katıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.