CHP'yi İzmir'de Buluşturan Düğün

CHP'yi İzmir'de Buluşturan Düğün

GMH İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Onur Günay ve mimar İmran Karabulut'un düğünü birçok ismi bir araya getirdi.

Dün akşam Güzelbahçe Uzay Garden'da hayatlarını birleştiren Onur Günay ve İmran Karabulut İzmir'in önemli isimlerini buluşturdu. Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Günay'ın oğlu olan aynı zamanda beş dönem boyunca CHP İzmir İl Gençlik Kolları Yöneticiliği görevini başarıyla yapan Onur Günay ve İmran Karabulut'un hayatlarını birleştirdiği mutlu ana CHP CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, PM üyesi İlhan Önal, geçen dönem PM üyesi Elfin Tataroğlu, Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katıldı.

3 yıl önce tanışan çiftin nikahını Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa ince kıyarken nikah şahitliğini ise parti Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan’ın oğlu, Eski Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Soydan, Harita ve Kadastrocular Derneği Genel Başkanı Ali Ekber Gül üstlendi.

Genel Başkan'dan tebrik

Nikah törenine katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tebrik mesajı göndermesinin yanı sıra İzmir Valisi  Mustafa Ayyıldız, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da tebrik mesajlarını iletti. 

Onur Günay mutluluğunu şu sözlerle paylaştı: "Çok mutluyuz. Ülkemize, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı hayırlı evlatlar yetiştirmek istiyoruz"

Biz de Medya Ege ailesi olarak Günay çiftine mutluluklar diliyoruz

dugunicccc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.