Çiçekliköy'deki çiftliğin sahibinden ilk açıklama

Çiçekliköy'deki çiftliğin sahibinden ilk açıklama

"Yaşanan olaylardan ve yanlış anlaşılmalardan dolayı tüm hayvanseverlerden ve İzmirliler'den özür diliyorum."

Bugün Medya Ege'nin duyurduğu haberde yaralı ve hasta köpeklerin kafeste tutulduğu çiftlik işletmesinin sahibi Mustafa Akdere'den olaya dair ilk açıklama geldi. Bahse konu çiftliğin sahibi Akdere, yaptığı açıklamada bu olaydan dün akşam haberinin olduğunu belirtti. Akdere yaptığı açıklamada, "İşletmemizde 4 köpek, 3 bıldırcın, 3 tavşan ve 5 tane de ördek var. Bu olaydan dün akşam haberim oldu. Daha önce bilgim olsaydı o hayvanların tedavisini yaptırırdım. Ben de bir hayvanseverim. Buradaki görevli bahçıvanımız yaralı yavru köpeği farkederek tesisler içinde görüp tel örgünün içine koymuş zarar görmesin diye. Tavşanlar da başıboş köpekler tarafından saldırıya uğramış. Dediğim gibi ben de bir hayvanseverim ancak başka bir hayvansever vatandaşın çektiği fotoğraflarla olay farklı yönlere gitmiş" dedi.

2e635da7-41f5-497f-baa9-57c4c829431e.jpg

Haberde bahsi geçen işletmeye incelemelerde bulunmak için HİPDER (Hayvalar İçin Projeler Derneği) kurucusu ve yönetim kurulundan Ceyda Bal gitti. İşletme sahibi dernek yöneticileriyle görüşerek durumu onlara da anlattı.

İşletme sahibi Mustafa Akdere ayrıca "Tavşanlar için çim alanda yeni bir yaşam alanı tasarlayacağız. Yaşanan olaylardan ve yanlış anlaşılmalardan dolayı tüm hayvanseverlerden ve İzmirliler'den özür diliyorum. Tüm hayvansever vatandaşlarımız istedikleri zaman buradaki hayvanları görebilirler" açıklamasında bulundu.

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.