Kurtarılan hayvanların tedavileri yapılıyor

Kurtarılan hayvanların tedavileri yapılıyor

Bornova Belediyesi, zavallı hayvanlara sahip çıktı.

Medyaege (ÖZEL) Arif Çayan -Gün içersinde Medya Ege'nin duyurduğu Bornova Çiçekliköy'deki bir kahvaltı çiftliği işletmesinde kötü koşullar altında kafese konulan hayvanlar Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın talimatıyla belediye ekiplerince kurtarıldı.

Belediyeye ait aralarında veteriner hekimlerin de bulunduğu 4 kişilik ambulanslı ekip sabah saatlerinde söz konusu olayın yaşandığı Çiçekliköy'deki çiftliğe gittiler. Belediye ekipleri kısırlaştırılmamış dört köpeği işletmedeki kafesten kurtararak teslim aldı. Kurtarılan köpekler Bornova Veteriner İşleri Müdürlüğü Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirilerek tedavi ve bakımları yapıldı. Bornova Belediyesi Gönüllü Veteriner Hekimi Özgür Sofu "Kurtarılan hayvanda travma, yaralama ve enfeksiyon var" açıklamasında bulundu. Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Banu Barut da tamamen iyi olana kadar hayvanların tedavilerinin aksatılmadan süreceğini ve kontrol edileceğini ifade etti.

Haberi duyurmamızdan itibaren hayvanseverler ve vatandaşlar Medya Ege telefonlarını susturmadılar ve başta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila olmak üzere duyarlı davranış gösteren herkese teşekkürlerini ilettiler.

e99133f0-737c-44bf-b74e-f5d4a9d30a07.jpg6dfae67f-cdb4-48f3-a513-9f6b9d758e7e.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.