Çiğli Belediyesi Çocuk Atölyeleri kayıtları başladı

Çiğli Belediyesi Çocuk Atölyeleri kayıtları başladı

Çiğli Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk Atölyeleri devam ediyor.

Medya Ege- Çiğli Belediyesi'nin çocuklara yönelik eğitici atölyeleri devam ediyor. 5-12 yaş arası çocuklar için alanında uzman eğitmenler tarafından verilen atölyelerle çocukların merak duygusunun desteklenmesi ve gelişimlerine destek sağlamak amaçlanıyor. Ücretsiz olan atölyeler 3 Eylül tarihinde başlayacak.

cigli-belediyesi-kentte-yasayan-cocuklarin-temel-gereksinimlerini-belirlem.jpg

BELEDİYEDEN KAYIT ÇAĞRISI

Çiğli Belediyesi tarafından atölyelere ilişkin bir duyuru yapıldı. Duyuruda "Çocuklarımıza alanında uzman eğitmenler eşliğinde yaz boyunca eğlenceli farklı programlar sunmaya devam ediyoruz. Her cumartesi iki saatlik ve ücretsiz etkinliklerden oluşan atölyelerimiz zengin bir içeriğe sahip. Bu haftaki konumuz "Taş Masalları ve Duygularımı Tanıyorum" Eğlenirken öğrenecekleri öğrenirken eğlenecekleri bir yaz tatili için tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Atölyelerimiz için lütfen randevu alınız." ifadelerine yer verildi.

TİYATRO TIRI GEZİYOR

Yaz boyunca çocukların keyifli vakit geçirmesi için Çiğli Belediyesi tarafından hazırlanan Tiyatro Tırı ise mahalleleri geziyor. Bu kapsamda Çilek ve Arkadaşları tiyatro oyunu Sasalı mahallesinde çocuklarla buluştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.