Çiğli Belediyesi korona virüs denetimlerini sürdürüyor

Çiğli Belediyesi korona virüs denetimlerini sürdürüyor

Halk sağlığını tehdit eden Koronavirüs salgınına karşı daha önce kamu kurum ve kuruluşlarını, okulları, parkları, ibadethaneleri, hastaneleri ve sağlık ocaklarını dezenfekte eden Çiğli Belediyesi ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Öte yandan Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, İçişleri Bakanlığı tarafından “Çok Acele” ibaresiyle yayınlanan genelge doğrultusunda emniyet birimleri ile ortak denetimlere başladı. Yapılan denetimlerde esnafların büyük çoğunluğunun dükkânlarını açmadığı gözlemlenirken, yayınlanan genelgeden haberi olmayan esnaflara dükkânlarının kapalı kalması konusunda ihtarda bulunuldu. 

dsc_5825.jpg

Başkan Gümrükçü: “Gerekli tedbirleri almaya devam ediyoruz”

Virüs ile mücadele konusunda gerekli tedbirleri almak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak henüz ülkemizde Koronavirüsü ile ilgili herhangi bir vaka görülmemişken kamu kurumları ve okullara dezenfekte cihazları yerleştirerek gerekli tedbirleri almaya başladık. Son bir hafta içerisinde ise tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Son olarak zabıta ekiplerimiz, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge doğrultusunda ilçe sınırlarımız içerisindeki işletmeleri kontrol etti. Gerekli uyarıları yaptı. Bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatmak adına kentimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.