Çiğli Belediyesi, mahalle temizliklerini sürdürüyor!

Çiğli Belediyesi, mahalle temizliklerini sürdürüyor!

Çiğli Belediyesi, "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla başlattığı temizlik seferberliği kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalara Balatçık Mahallesi ile devam etti.

Nilda Altın Okay- Çiğli Belediyesi tarafından "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla başlatılan ve her hafta bir mahallenin temizlendiği temizlik seferberliği kapsamında bu hafta Balatçık Mahallesi temizlendi. Balatçık Mahalle Muhtarı Fahrettin Çakıroğlu'nun da katıldığı temizlik çalışmasında sokak, cadde ve kaldırımları dip bucak süpürülürken, atıl durumda bulunan arazilerdeki atıklar toplandı, ot biçme ve ağaçlarımızın budama işlemleri gerçekleştirildi.

fwupycaxwaa7q4h.jpg

Çiğli Belediyesi sosyal medya hesabından temizliğe ilişkin yapılan paylaşımda "Pırıl pırıl bir Çiğli için her hafta farklı bir mahallemizde gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarımıza bu hafta Balatçık Mahallesi ile devam ettik. Ekiplerimizle birlikte sokakları, caddeleri ve kaldırımları dip bucak süpürürken, ot biçme ve ağaçlarımızın budama işlemlerini de yaptık." ifadelerine yer verildi.

fwupycfwaaebtel.jpgfwupycfwyaalz-b.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.