Çiğli Belediyesi, temizlik çalışmalarına devam ediyor

Çiğli Belediyesi, temizlik çalışmalarına devam ediyor

Çiğli Belediyesi ekipleri, "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla başlatılan temizlik seferberliği kapsamında Esentepe Mahallesinde temizlik çalışmasını gerçekleştirdi. Çalışmalara Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de katıldı.

Nilda Altın- "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla Çiğli Belediyesi tarafından başlatılan ve her hafta bir mahallenin temizlendiği temizlik seferberliği kapsamında bu hafta Esentepe Mahallesi temizlendi.

fpkluipwuaygkqo.jpg

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Esentepe Mahalle Muhtarı Dilo Güneş de katıldığı temizlik çalışmasında sokak, cadde ve kaldırımları dip bucak süpürülürken, atıl durumda bulunan arazilerdeki atık ile çöpler toplandı ve ağaçların budama işlemleri gerçekleştirildi.

fpkluirxoaa6arf.jpg

Başkan Gümrükçü, çalışmalara ilişkin paylaşımında "Pırıl pırıl bir Çiğli için her hafta farklı bir mahallemizde gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarımıza bu hafta Esentepe Mahallesi ile devam ettik. Ekiplerimizle birlikte sokakları, caddeleri ve kaldırımları dip bucak süpürürken, ağaçlarımızın budama işlemlerini de yaptık." ifadelerini kullandı.

fpkluipxeam9lja.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.