Çiğli Belediyesi'nden çocuklar için eğlenceli atölyeler!

Çiğli Belediyesi'nden çocuklar için eğlenceli atölyeler!

Çiğli Belediyesi Çocuk Atölyeleri kapsamında 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü "deney atölyesi" gerçekleştirilecek. Çocuklar, eğlenerek bilimin kapısını aralayacak.

Medya Ege- Çocuklara alanında uzman eğitmenler eşliğinde yaz boyunca atölyeler düzenleyecek olan Çiğli Belediyesi, 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Deney Atölyesi ile eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunacak. 5-10 yaş grubu için uygun olan atölye, 10.00-12.00 saatleri arasında Akvaryum Kafe ve Restaurant'ta düzenlenecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek atölyelere katılacak olanların randevu alması gerekli.

fzetr3jwqaaj7hj.jpg

Çiğli Belediyesi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda "Çocuklarımıza alanında uzman eğitmenler eşliğinde yaz boyunca eğlenceli farklı programlar sunmaya devam ediyoruz. Her cumartesi iki saatlik ve ücretsiz etkinliklerden oluşan atölyelerimiz zengin bir içeriğe sahip. Bu haftaki konumuz ‘’DENEY ATÖLYESİ" Eğlenirken öğrenecekleri öğrenirken eğlenecekleri bir yaz tatili için tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Atölyelerimiz için lütfen randevu alınız" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.