Cihan Topaloğlu'na  Altay'dan güvenoyu

Cihan Topaloğlu'na  Altay'dan güvenoyu

Altay’da bu sezon başı Sait Karafırtınalar döneminde forma şansı bulamayan kaleci Cihan Topaloğlu, Ali Tandoğan ve Yalçın Koşukavak’ın vazgeçilmezi oldu.

Zorlu lig maratonunun ilk 13 haftasında Sait Karafırtınalar’ın sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda iki maçta görev verdiği 28 yaşındaki eldiven, Karafırtınalar’ın görevden ayrılmasının ardından ligin 14. haftasında Osmanlıspor ile oynanan maçta kaleyi devraldı. 

15 MAÇTA 12 GOL YEDİ

Osmanlıspor maçından sonra ligde 15 müsabakada görev yapan Cihan Topaloğlu, Ali Tandoğan’ın görevden ayrılmasının ardından Yalçın Koşukavak’ın da güvendiği isimler arasında yer aldı. Tecrübeli file bekçisi, Osmanlıspor maçından sonra görev aldığı 15 maçın tümünde 90 dakika sahada kalırken, kalesinde yalnızca 12 gol gördü.

HER ZAMAN KENDİMİ HAZIR TUTTUM

Altay’a Süper Lig hedefi ile geldiğini kaydeden Cihan Topaloğlu, sezon başından beri her an görev alacakmış gibi kendisini hazır tuttuğunu ifade ederek, “Sezonun ilk başlarında Emre ve Aydın ile büyük rekabet yaşadık. O süreçte onlar forma giydi. Ben fazla forma şansı bulamadım. Ancak ben her an kendimi oynayacakmış gibi hazır tuttum. Osmanlıspor ile oynanan maçta forma şansı buldum. Takım içinde her mevkide yaşanan rekabetten Altay kazançlı çıkıyor. Sezon sonunda camiamızın çok istediği Süper Lig’e çıkması için tüm takım arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.