Cindi Can Polat: "Bayraklı'da son yüz gülene kadar çalışacağım"

Cindi Can Polat: "Bayraklı'da son yüz gülene kadar çalışacağım"

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı, Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Cindi Can Polat, adaylık açıklamasının ardından şimdi de projelerini kamuoyu ile paylaşmaya başladı.

Polat, kendisi için en önemli kriterin; Bayraklı'da yaşayan herkesin yüzünü güldürmek olduğunu belirterek, "O son yüzü güldürene kadar durmadan çalışacağım" dedi.

BAYRAKLI'DA SON YÜZ GÜLENE KADAR ÇALIŞACAĞIM

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat, partisi tarafından aday gösterilmesi ve Bayraklı halkının da onayını alması durumunda hayata geçireceği yönetim kriterlerini açıkladı.

BAYRAKLI’NIN ACİL SORUNLARI

Önümüzdeki günlerde Bayraklı’ya dair projelerini de açıklaması beklenen Polat, ilçenin mevcut fotoğrafını paylaşarak, “Güzel İzmir’in en güzel noktasında kurulu İlçemizin tabii ki, her il ve ilçe gibi bazı sıkıntıları ve çözüm bekleyen sorunları bulunmaktadır. Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde, hemen hemen her şehirde ve ilçede olabilecek bu sorunlar elbirliğiyle, çalışmayla ve özveriyle aşılacaktır.

İlçemizin sorunlarına genel olarak baktığımızda ise, acil çözüm bekleyen konular olarak bir ayırım yaptığımızda, belirli hususların ön plana çıktığını görmek mümkündür. Bunları aşağıdaki şekilde sıralayabiliriz :

-             Sosyal donatı alanlarının yetersizliği,

-             Çarpık yapılaşmanın olduğu mahallelerde kadın iş gücünden yeteri kadar yararlanılamaması,

-             Kentsel dönüşüme duyulan acil ihtiyaç,

-             En değerli varlıklarımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin zararlı madde kullanımları,

-             Tarım, hayvancılık ve arıcılık faaliyetleri için müsait olan alanlarda yeteri kadar çalışmanın olmaması ve gereken verimin alınamaması,

-             Nitelikli konut ihtiyacı,

-             İlçe’mizde az sayıda sanatsal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren kurum bulunması, 

-             Alt yapı sorunları,

-             Bazı bölgelerimizde eğitim ve ekonomik refah seviyesinin düşüklüğü,

-             Düzensiz ve izinsiz konut alanlarına bağlı çarpık yapılaşma ve buna bağlı olarak belediye hizmetlerinin istenilen düzeyde etkin verilememesi,

-             Bayraklı deniz iskelesinin kullanılamaması,

-             İlçe’mizde üniversite bulunmaması,

EGE’NİN İNCİSİ İZMİR, İZMİR’İN İNCİSİ İSE BAYRAKLI...

Bayraklı’nın İzmir’de çok özel bir konuma ve öneme sahip olduğunu da belirten Cindi Can Polat, “30 yıldır, bu güzel İlçede, bu güzel insanlarla, bu hayatın bir parçası olarak yaşayan bir BAYRAKLI’LI olarak, güzel Bayraklı’mızın çehresini değiştirmek, sorunlarını çözmek, Bayraklı’mızı geleceğe hazırlamak, dertleriyle dertlenmek, bir Türkiye mozaiği olan bu güzel İlçemizi ve insanlarını, layık oldukları refah ve mutluluğa taşımak ve İzmir ilçeleri içinde hak ettiği yeri almasını sağlamak, HUZUR için, KARDEŞLİK için, TOPLUMSAL BARIŞ için, çağdaş Türkiye’nin son umudu CUMHURİYET HALK PARTİSİ’nin, bir neferi olarak Bayraklı’mızın yönetimine adayım.

Oluşturduğumuz ve oluşturacağımız projelerimizle, Güzel İzmir’in üç ilçesinin birleşim noktasında olan Bayraklı’mızın, modern, uygar ve ileri bir yaşam alanı olması ana hedefimizdir. Belediye faaliyetlerinde adillik, şeffaflık, hesap verebilirlik, sorumluluk esaslarını dikkate alacağız. Belediyemiz kaynaklarının israfının önlenmesine dönük tedbirleri alarak, HALKIMIZIN ALIN TERİ ile oluşan bu kaynakların, sosyal verimliliği en yüksek ve toplumsal anlamda, HALKIMIZA, en yüksek faydayı sağlayacak proje, uygulama, yatırım ve etkinliklere aktarılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

POLAT’IN PROJELERİNE REHBERLİK EDECEK ANA İLKLERİ

  • Üretimi ve aile ekonomisine katkıyı esas alan bir belediyecilik anlayışında olacağız,
  • Oluşan Refah ve Rantı Kişi ve Gruplara Değil, Tabana Yayacağız.
  • Bayraklı’yı Sosyal Belediyecilik Anlayışı İle Yöneteceğiz,
  • Bayraklı Halkı ile Birlikte, HEP BİRLİKTE, BİZ Olacağız,
  • Katılımcı Olacağız, BİRLİKTE Yöneteceğiz,
  • Son Yüz Gülene Kadar, Son Gönüle Girene Kadar Çalışacağız,
  • Ayırmayacağız, Ayrıştırmayacağız, Ayrılmayacağız,
  • Halkımız için Halkımızla Beraber Çalışacağız ve Yöneteceğiz
  • Toplumsal Barışı Tabanda Sağlayacağız,

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.