Cindi Can Polat'a Bayraklı'da sevgi seli

Cindi Can Polat'a Bayraklı'da sevgi seli

15 yıllık belediye meclis üyeliğinden sonra Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı olan CHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Cindi Can Polat, yabancısı olmadığı Bayraklı sokaklarında büyük sevgi ile karşılanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisinin gençlik kollarında siyasete başlayan ve önce Karşıyaka ardından da Bayraklı’da Belediye Meclis üyeliği ile deneyim kazanan Cindi Can Polat, bugüne kadar ki birikimlerini Belediye Başkanı olarak Bayraklı halkının hizmetine sunmak üzere yola çıktı. Seçim çalışmaları için sokak sokak, cadde cadde Bayraklı halkını gezerek, görüşlerini toplayan Polat,  halkın büyük sevgisi ile karşılaşıyor.

2024’e gidilen yolda Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal belediyeciliğinin güzel bir örneğini Bayraklı’da sergilemek istediğini dile getiren Polat, bu anlamda önemli projelerle yola çıktığını kaydetti. Polat, “İlçenin en büyük sorunlarından birisi olan mülkiyet sorunlarının çözülmesi ve şehircilik noktasındaki eksikliklerin tamamlanması noktasında insanüstü çalışmalar sergileyeceğiz. Sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra turizme önem verip Bayraklı´yı gençliğin merkezi haline getirip diğer ilçelerle mukayese ettiğinizde siyahla beyaz kadar farkın görülebileceği bir ortam oluşturmak arzusundayım” dedi.

TURİZMDE BİZ DE VARIZ

Bayraklı’nın 8.500 yıllık bir tarihi mirası barındırdığına da dikkat çeken Polat, “Bu büyük mirası dünya turizmine açmak Bayraklı için dünyaya açılan yeni bir pencere olacaktır. Bayraklı´nın Dünya turizminde ziyaret edilebilecek bir antik kenti olması yolunda da projelerim var” dedi.

HERKESİN BELEDİYESİ OLACAK

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat, 15 yıldır geliştirdiği projeleri uygulamak için yola çıktığını anımsatara, “Bu yolda Bayraklı halkı için güzel şeyler yapacağız. 7 den 70’e Bayraklı’mızda yaşayan her kesin düşüncelerine uygun bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Bayraklı´ya yapılması gereken her ne varsa projelerim arasında yer alıyor. Bayraklı’da yaşayan herkes beklentilerine cevap bulacak. Halk günü, Gençlik merkezleri, Çocuk kreşleri, daha çok spor alanları, ulaşım, iletişim, sağlık, sosyal hizmet, kültür, eğitim, belediyeler için olmazsa olmazlardan olan Bando takımı, Üniversite için çalışmalar olmazsa olmazımız.

Bayraklılı için hayatı çok boyutlu yaşamak adına çok önemli projelerim var. Çünkü belediyecilik anlayışımın merkezinde insan vardı. İnsanı daha mutlu, huzurlu, şehirle barışık hale getirmek için bu yola çıktım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.