Cindi Can Polat'tan miting gibi adaylık açıklaması

Cindi Can Polat'tan miting gibi adaylık açıklaması

CHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Cindi Can Polat, Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Polat’a gösterilen ilgi ise mitingleri aratmadı.

Aday adaylığı dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’e teslim eden Cindi Can Polat, kendisini bu önemli günde yalnız bırakmayan dostlarına da önemli mesajlar verdi. İlçe Başkanı Alper, aday adaylığı başvurusu yapan Cindi Can Polat’ı tebrik ederek, “Cimdi kardeşimiz, partimizin mutfağında yetişmiş, değerli bir aday adayımızdır. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Her aday adayımız, yapacağı çalışmalarla partimize güç katacaktır” dedi.

Birçok sivil toplum kuruluşu yöneticisinin yanı sıra belediye meclis üyeleri, il ve ilçe eski ve yeni yöneticileri, mahalle muhtarları ve örgüt temsilcilerinin yoğun ilgisi altında konuşmasını yapan Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Cindi Can Polat, önce dostlarını selamladı.

“Geçmişten bugüne ülkemizin ve Bayraklımızın aydınlık günleri için birlikte mücadele ettiğimiz CHP'li yoldaşlarım, bu gün buraya gelen siz değerli dostlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan Polat, şu mesajları verdi:

BEN BU PARTİNİN ÇOCUĞUYUM

“Hepimizin bildiği gibi iki dönemdir sizlerin desteği ve Bayraklılı hemşerilerimizin teveccüh göstermesi ile belediye meclis üyeliği görevi yapıyorum. Ben siyasete Karşıyaka gençlik kollarında gençlik kollarının bir üyesi olarak başladım. Gençlik kolları yöneticiliği ve başkanlığı yaptım. Bir dönem Karşıyaka meclis üyeliği görevinde bulundum. Ben partinin mutfağında yetiştim. Yaklaşık 20 yıldır sizlerle parti içinde partimizin başarısı ve iktidarı için mücadele etmekteyim. Yani ben bu partinin çocuğuyum. 30 yılı aşkın süredir de Bayraklı'da ikamet etmekteyim. Yani sizlerden, içinizden biriyim.

GEÇMİŞTE KAZANDIK, YİNE KAZANACAĞIZ

Bayraklı Belediyesi 2009 yılında kuruldu. O günün şartlarında iktidar ‘Bayraklı'da yerel yönetimi nasıl alırız’ anlayışı ile yola çıkmış ve kazanacaklarını düşündükleri bir biçimde ilçe sınırlarını belirlemişlerdi. Ancak bekledikleri gibi belediyeyi alamamışlardı. İşte o günlerde bütün örgütümüzle el ele vererek yerelde partimizi iktidar yapmıştık. Bayraklı Belediyesi ilk kurulduğunda çay içecek bardağı olmayan, oturacak masa sandalyesi dahi bulunmayan hizmet için gerekli araç ve ekipmanı bulunmayan bir belediyeydi. O günden bu güne Bayraklı Belediyesince çok şey yapıldı. İşte bu yapılan hizmetlerin devamı için gençliğin verdiği enerji ile yeni bir sinerji yaratarak daha iyi hizmet için Bayraklı Belediye Başkanlığına adayım.

ÜLKE İYİ YÖNETİLMİYOR

Ülke olarak çok kritik ve sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Ekonomik olarak her geçen gün daha kötüye gidiyoruz. Her geçen gün vatandaşın cebine krizin yansımaları daha fazla etkiliyor. Bir baba okula giden çocuğuna bir pantolon alamayacak hale geldi. O baba intihar etti. Geleceğimiz çocuklarımız iyi bir eğitim alamıyor. Sıfır sorun politikası ile yola çıkıldı ülke olarak neredeyse komşularımızın hepsi ile düşman olduk. Adalete güven yok. Evrensel hukuk değerlerinin esamesi okunmuyor. Anayasal temelde eşitlikten söz etmek mümkün mü ülkemizde... Kimse özgürce düşüncelerini ifade edemiyor. İşçi, emekçi her geçen gün biraz daha fakirleşiyor. Emek her geçen gün biraz daha sömürülüyor. Tüketen ancak üretmeyen bir toplum haline geldik. İşçi, emekçi elde ettiği kazançla insanca yaşayabileceği temel gereksinimlerini dahi karşılayamıyor. Her alanda her geçen gün biraz daha geriye gidiyoruz. Hiç bir iş kolunda çağın gerektirdiği modernizasyonu yapamıyoruz. Yani üretemiyoruz. Ama sürekli tüketiyoruz. İşte ülkemizin durumu budur.

CHP’NİN İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Tabi bütün bunları yerelde çözmek mümkün değil. Bayraklı bu ülkenin bir parçası... Ancak biz kendi ilçemizde, yetki alanımızda kalan sorunlara çözüm bularak ve burada oluşturduğumuz sinerjiyi tüm Türkiye sathına yayarak, CHP’nin Türkiye’de iktidarı olması için katkı koymak istiyoruz. Bunun için sizlerle çalışacağız, biz olacağız, birbirimize omuz vereceğiz. Benliği, bencilliği bir tarafa bırakacağız. Birlikte yöneteceğiz. Katılımcılığı esas alacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. Garibandan ezilenden yoksuldan yana olacağız. Herkesle barışık olacağız. İçimizde toplumsal barış ve kardeşliği sağlayıp tüm Türkiye'ye örnek olacağız. Ayırmayacağız, ayrılmayacağız, ayrıştırmayacağız. Yoldaş olacağız. Her kesimden, herkese umut olacağız. Belediyede çalışan arkadaşlarımızla gerekli olursa takviyelerle yerelde iktidarımızı daha da güçlendireceğiz. Geçmişle uğraşmayacağız. Hep birlikte önümüze, geleceğe bakacağız.

BAYRAKLI'YI İZMİR'İN İNCİSİ YAPACAĞIZ

10 yıldır devam eden yereldeki iktidarımızı daha da güçlendirerek genel iktidar için yol açacağız. İşte bütün bunlar için adayım. Ayrıca aday olan diğer belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adaylarına başarılar dilerim. En nihayetinde esas olan CHP'nin başarısıdır. Son olarak çeşitli sebeplerle bugün aramızda bulunmayan ancak bu yola çıktığımız günden beri desteklerini esirgemeyen, telefonla, mesaj atarak, destek olan tüm yoldaşlarıma ve buraya gelerek güç veren siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.