Cinsel İlişki Sonrası Videoya Çekerek Öldürdü

Cinsel İlişki Sonrası Videoya Çekerek Öldürdü

İki hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdikten sonra videoya çekerek öldürdü.

İki Endonezyalı hayat kadınınını öldüren İngiliz bankerin mevcut alkol ve kokain tüketiminin birçok insanı komaya sokmak için yeterli olduğu ortaya çıktı.

Yorum Yaz0
Şiddet içeren seksten sonra öldürdü, videoya çekti
İngiliz bankerle ilgili her geçen gün ortaya yeni bir şey daha çıkıyor... Mahkemenin duyurduğuna göre katilin alkol ve uyuşturucu tüketimi normal bir insanı komaya sokacak kadar fazla...
 
İki hayat kadınını öldürmekle suçlanan İngiliz banker Rurik Jutting, kurbanlarından birini boğazından keserek öldürmeden önce ona klozet yalatarak eziyet ettiği de ortaya çıkmıştı.
 
23 yaşındaki Ningsih ve 26 yaşındaki Mujiasih, Rurik Jutting'in cansız bedenleri zanlının Hong Kong'daki ultra lüks apartman dairesinde bulunmuştu. 
 
Şimdilerde ise ilk kurbanı 23 yaşındaki Ningsih'e üç gün boyunca işkence yapan Rurik'in işkencelerini videoya çekerken 60 gram kokain kullandığı görüldü.
 
Uzmanlar 31 yaşındaki bankerin günlük olarak şarap, kokain ve redbull kullandığını bildirdi. Fakat Jutting'in kullandığı, yüzde 30 saflığı olduğu gözlenen uyuşturucunun uykusuzluk hastalığı ve depresyonu tetikleyecek kadar büyük miktarda olduğu belirtildi.
 
Mahkemede şiddetli sekse eğiliminin iki kadını vahşice öldürmeden 6  hafta önce bir uyuşturucu satıcısından aldığı kokainden sonra olduğunu iddia etti.
 
Video serileri oluşturduğu ortaya çıkan katilin ilk kurbanını öldürdükten sonra çektiği videosunda "Benim ismim Rurik Jutting. Yaklaşık 5 dakika önce bir kadını öldürdüm. O kadın burada" dediği görüldü.
 
Vahşi cinayetle ilgili kentin birçok yerinden protesto sesleri yükselmeye devam ediyor
 
Mahkeme devam ediyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.