C’mon People, birinci yılını kutladı!

C’mon People, birinci yılını kutladı!

C’mon People, birinci yılını davetine iş dünyasının ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi eski Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kocabaş, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Ege Engel Siz Derneği Başkanı İnci Sancak, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve çok sayıda davetli katıldı. 

Gastronomi Tesisi ünvanına sahip C’mon People, kısa sürede Bostanlı Merkez’de huzur ile lezzetin buluştuğu, günün stresinin geride bırakıldığı, gürültüden uzak bir tercih noktası oldu. 

metin-sancak,turgay-buyukkarci,celal-kocabas,mesut-sancak,metin-esen.jpg

TUGAY: “KARŞIYAKA’YA KATKI KOYANLARI HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ”

Düzenlenen gecede kısa bir konuşma yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Bu güzel, şık ve etkileyici mekan Karşıyaka’ya hayırlı uğurlu olsun. Biz her zaman Karşıyaka’nın çok özel, farklı bir yer olduğunu güzel bir yer olduğunu savunuyoruz. Karşıyaka’nın kalitesini koruyacak, buna hizmet edecek, her türlü girişim başımızın üstündedir. Her zaman bunu düşünen insanların yanındayız. Bu güzel kentin çok daha güzel günleri göreceğine inanıyorum. Bende buna hizmet etmek için bu görevdeyim. Hep beraber Karşıyaka’yı, İzmir’i ve Türkiye’yi daha medeni, çok daha güzel bir ülke haline getireceğiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Çok güzel bir tesis. Esen ailesine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

iyilik-kulubu-uyeleri--(1).jpg

C’mon People İşletmecisi Metin Esen, “Bizleri bu gecede yalnız bırakmayan başta Karşıyaka Belediye Başkanımız sayın Cemil Tugay olmak üzere tam misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Ve sizlere layık olmak için tüm ekibimizle özverili çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

GASTRONOMİ TESİSİ

Bostanlı Merkez’de 2018 sokakta yer alan C’mon People, 500 metrekarelik açık alanı ile birlikte toplamda 1100 metrekarelik alanda müşterilerine hizmet sunuyor. 

Türkiye’nin en lezzetli ürünlerinin buluştuğu kahvaltısı ile güne başlamak isteyenlerin öncelikli tercihi C’mon People, dünyanın en kaliteli kahve çekirdekleriyle özel olarak demlenen muhteşem kahvelerini tüm gün müşterilerine sunuyor. C’mon People, henüz bir yıllık bir mekan olmasına rağmen, rahat ve huzurlu atmosferiyle öğle molalarının, akşam yemeklerinin vazgeçilmesi oldu. C’mon People, alkollü ve alkolsüz içeceklerin yanı sıra dünya mutfaklarından da sunduğu eşsiz lezzetlerle de dikkat çekiyor. 

g15x6a5ra15x2wp4p8ech9nh744220.jpg

Yemek kültürünün bir turizm ürünü haline getirilerek müşteriye sunulduğu işletmelere verilen “Gastronomi Tesisi” ünvanına sahip C’mon People; Çin, İtalya, Meksika, Portekiz ve Rus mutfağının aranılan tatlarını özel servisiyle öne çıkıyor. 

Bostanlı’daki doğal buluşma noktası haline gelen C’mon People, “Burada herkese yer var” mottosuyla, lezzet ve huzurun adresi oldu. Özellikle iş toplantıları için özel bölümleri bulunan C’mon People, doğum gününden farklı organizasyonlara kadar ev sahipliği yapıyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.