CNR Food İstanbul Fuarı Kasım'da başlıyor!

CNR Food İstanbul Fuarı Kasım'da başlıyor!

CNR Food İstanbul Fuarı, 25 - 28 Kasım 2020 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Düzenlediği fuar organizasyonları ile Türk gıda sektörünün tüm süreçlerini yakından tanıyan CNR Holding, bu alandaki deneyim ve birikimi ile CNR Food İstanbul’u hayata geçirecek. CNR Food İstanbul - Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı, 25 - 28 Kasım 2020 tarihleri arasında, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde misafirlerini ağırlayacak.

20 ülkeden 2.000’i aşkın marka fuarda yerini alacak

Dünyada 7 trilyon dolarlık büyüklüğe ulaşan gıda sektörünün, CNR Food İstanbul Fuarı’nda bir araya geleceğini dile getiren CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda EREM, 80 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan fuarda, bu yıl yaklaşık 20 ülkeden 2.000’in üzerinde markayı misafir edeceklerini söyledi. EREM, “Avrasya’nın en büyük gıda fuarını organize ediyoruz. CNR Food İstanbul’u bu yıl, iç ve dış piyasadan 80 bini aşkın sektör profesyonelinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Fuarımız, oluşturacağı iş hacmi ile Türk gıda sektörünün global ticaretine yeni bir boyut kazandıracak. CNR Food İstanbul, uzun soluklu anlaşmalarının imzalanacağı B2B iş görüşmelerine de ev sahipliği yapacak.” dedi.  

Fuar Türk firmalara yeni pazarlar açacak

Yarattıkları katma değer ve gerçekleştirdikleri ihracat ile Türkiye ekonomisinin en önemli sektörleri arasında yer alan Türk gıda ve içecek sektörü, CNR Holding tarafından düzenlenecek CNR Food İstanbul’un katkısı ile uluslararası yeni pazarlara açılacak. 

Fuar İtalya, Almanya, İngiltere, Yunanistan, İran, Irak, Libya, Birleşik Arap Emirlikleri, Sudan, Cezayir, Tunus, KKTC, Azerbaycan ve Rusya’nın da olduğu 146 ülkeden 5 binin üzerinde yabancı gıda alıcısını ağırlayacak. Katılımcılarla B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek olan profesyonel ziyaretçiler, Türk gıda firmalarına ihracatlarını artırma imkanı sağlayacak.

12 milyon aşçının ustası geliyor 

Dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini tek çatı altında buluşturacak fuarın bu yılki sürpriz ismi ise ustaların ustası ünlü şef Thomas A. Gugler. Dünya Aşçılar Birliği (WACS) Başkanlığı göreviyle 107 ülkeden tüm seviyede 12 milyonun üzerinde aşçıyı temsil eden ünlü şef, fuarda yapacağı “Global Trendler ve Sürdürülebilirlik” başlıklı sunumunda aşçılık mesleğindeki kariyer yolculuğunun yanı sıra dünya mutfak standartlarının korunmasını ve geliştirilmesine yönelik önemli bilgiler de paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.