Çocuk Felci için resim yarışması

Çocuk Felci için resim yarışması

Heykel Rotary Kulübü Çocuk Felci’ne değinmek için ilkokullar arasında bir resim yarışması düzenledi

Yarışmada 6 okulda dereceye giren öğrencilerin resimleri “24 Ekim Dünya Çocuk Felci Günü”nde Bursa Nilüfer ilçesi Podyum Park’ta sergilendi.

whatsapp-image-2019-10-25-at-12.02.16-(3).jpeg

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonuna bağlı Heykel Rotary Kulübü kuzey bölgesi kulüplerinin iş birliği ile “Aşı Ol Çocuk Felci’nden Korun” temasıyla ilkokullar arası resim yarışması düzenledi. Kuzey Bölgesi Kulüpleri olan Bademli, Balıkesir, Bandırma, Çanakkale, Demirtaş, Kuzey Yıldızı, Yeşil ve Yıldırım Beyazıt Rotary Kulüplerinin toplum birliği okullarında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren resimler 24 Ekim Dünya Çocuk Felci Günü’nde Nilüfer Podyum Park’ta sergilendi.

whatsapp-image-2019-10-25-at-12.02.16-(1).jpeg

Çocuk Felcini ortadan kaldırmanın tek yolu olan aşıyı yine çocuklarla anlatma fikrinden yola çıktıklarını ifade eden Heykel Rotary Kulübü Başkanı Ceyda Akın, “Rotary’nin uzun yıllardır süren Çocuk Felcini Dünya üzerinden tamamen silme çalışmalarına katkıda bulunmak ve bulunduğumuz toplumda bunu en iyi çocukların diliyle anlatmak amacıyla ilkokullar arası bir resim yarışması düzenledik. Yarışmamıza kuzey bölgesindeki kulüplerimizin toplum birliği okulları olan 6 okuldan 1’den 4. sınıfa kadar toplam 700 çocuk katıldı. Her okulda “Aşı Ol Çocuk Felci’nden Korun” sloganıyla düzenlediğimiz resim yarışmalarından 1.2. ve 3. gelen resimlerimizi Nilüfer Podyum Park’ta düzenlediğimiz sergimizle de halkla buluşturduk. Aynı zamanda gelen ziyaretçilere Demirtaş Rotary Kulübümüzün bastırdığı broşürlerden dağıtarak çocuk felci hakkında bilgilendirdik. Bu sene ilkini düzenlediğimiz bu geniş çaptaki projeyi bütün kulüplerimizle birlikte önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi amaçlıyoruz. Emeği geçen katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum