ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BİR ATKI DA SEN ÖR

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BİR ATKI DA SEN ÖR

Yakın bir tarihte resmi kuruluşu tamamlanacak olan ''Eğitim Sevdalıları Derneği'' gönülden hizmet vermek için üyeleriyle şimdiden sesini duyurmaya başladı.

Yakın bir tarihte resmi kuruluşu tamamlanacak olan ''Eğitim Sevdalıları Derneği''  gönülden hizmet vermek için üyeleriyle şimdiden sesini duyurmaya başladı. Dr. Enes Başak önderliğinde çocukların yüzü gülecek. Gelen soğuk günlerin etkisiyle birlikte ihtiyaç listeside kabarıyor. Okullarda eğitim gören bir çok öğrencimiz soğukla baş edebilmek için atkı,bere,eldiven,mont,kalın çoraplar vs... temel ihtiyaçların eksikliğini yaşayacak. Bir elin nesi var,iki elin sesi var atasözü bu değerli çalışmayı en iyi şekilde anlatıyor.  

gggggggggggggggggggghhhhhh.jpg

Dr.Enes Başak  yeni kurulacak olan derneğin gönüllü üyeleriyle elele vererek atkı örme projesini hayata geçirdi. Annelerin,teyzelerin ve Üniversite öğrencilerinin dahil olduğu bir gurupla gönülden atılmaya başlandı ilk ilmekler. İsimleri  dahi bilinmeyen öğrenciler için gönülbağı kuran gurup heyecanlarını şu sözlerle ifade ettiler. 

El emeği göz nurumuzla elimize ipi şişi aldık. Boylarını pozlarını, yaşlarını, yüzlerini,isimlerini ve cinsiyetlerini bilmeden atkıları örmeye başladık. Şişe doladığımız her bir ilmekte sevgimizi işledik. Boyunlarına dolayacaklarını düşündüğümüzde ısınacaklarını bilmek bizlere insan olmanın ayrıcalığını hatırlattı. Unutulmuş değerleri yaşatmak ve başka bir yüreğe uzaktanda olsa dokunmak hepimizin gönül borcu diye düşünüyoruz. Kısacası atkılarımızı iple değil sevgi yumağıyla örüyoruz diyebilirim. 

Bir çocuğun dahi yüzünü güldürüp, yüreğini ısıtabiliyorsak ne mutlu bizlere. Sesimizi duyan herkesi Eğitim Sevdalıları Derneği olarak atkı örmeye davet ediyoruz . 

Böylesine güzel bir projede benim de emeğim geçsin, hayatın sevgi nakışına bir ilmekte ben atmak istiyorum diyorsanız eğer sosyal medya hesaplarından Dr. Enes Başak'la iletişime geçebilirsiniz. 

https://www.instagram.com/drenesbasak/

Haber : Eylul Ayça Karakuş

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.