Çok cinsel ilişki sevgilisinin performansını düşürdü...

Çok cinsel ilişki sevgilisinin performansını düşürdü...

Seksi manken haftada 4-5 kez cinsel ilişkiye girdiği sevgilisinin iş performansını düşürdü

PSG'nin 1 numaralı kalecisiyken eldivenlerini bu sezon Alphonse Areola'ya kaptıran Alman kaleci Kevin Trapp hakkında açıklama yapan sevgilisi Izabel Goulart'un açıklamaları yeniden gündem oldu. Paris Saint Germain'in kalecisi Kevin Trapp, gösterdiği kötü performans nedeniyle bir süredir eleştiri oklarını üzerine çekiyordu. Kevin Trapp'in kız arkadaşı eski Victoria Secret mankeni Izabel Goulart verdiği bir röportajda, Alman kalecinin formundaki bu düşüşün sebebini açıkladı.

8623799.png

KEVIN TRAPP'İN PERFORMANSI IZABEL GOULART YÜZÜNDEN Mİ KÖTÜ

Alman kaleci Trapp, kötü performansı nedeniyle bu sezon Ligue 1'de sadece 2 maça çıkabildi.


Bu sezon Alphonse Areola’nın arkasında kalan ve 2 lig maçında görev alabilen Trapp’in kız arkadaşı Goulart bir YouTube kanalı röportaj verirken cinsel hayatlarıyla ilgili de detaylar verdi. Victoria's Secret meleklerinden olan Goulart, sevgilisinin kötü performansını çok seks yapmalarına bağladı.  Goulart, 3 yıldır birlikte oldukları Trapp’in takımı maç kaybettiğinde ne kadar hazırlık da yapsa seks yapamadıklarını açıkladı.


Goulart, “Kevin ile haftada dört-beş kez sevişiyoruz. Ancak önemli bir maç oynadıklarında ve takımı kaybettiğinde, ne kadar güzel hazırlansam, tırnaklarımı yapıp, en iyi iç çamaşırımı da giysem yine de o gece seks yapamıyoruz” dedi. Kazandıklarında Trapp’in ruh halinin değiştiğine de dikkat çeken Goulart, “Ancak takımının kazandığı günlerde gözümüze bir damla uyku girmiyor” ifadelerini kullandı.  Maçlarını ağırlıklı olarak kazanan bir takım olan PSG’den ayrılması beklenen ve ismi Premier League kulüplerinden Liverpool, Crystal Palace ve Newcastle United ile anılan 27 yaşındaki file bekçisinin vereceği kararda Goulart’ın ne kadar etkili olacağı merak konusu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.